Leef, lach, loch (North Ness Inn 1)

Auteur: Vanessa Gerrits
Uitgever: Ambo | Anthos
Jaar: 2020

Over het boek:
De feelgoodroman Leef, lach, loch van Vanessa Gerrits is het eerste deel van de serie North Ness Inn en gaat over toerismestudente Esme, die stage moet lopen in het druilerige Schotland.

Leef, lach, loch is de innemende en sprankelende feelgoodroman van Vanessa Gerrits en het eerste deel in de North Ness Inn-serie. Voor fans van Sophie Kinsella, Jill Mansell en Marijke Vos.

Met haar drieĂ«ntwintig jaar is Esme aan de oude kant voor een eerstejaars student – haar (inmiddels ex) bad boyfriend had een stokje gestoken voor haar studieplannen. Na hun breuk begint Esme eindelijk aan haar droomstudie: toerisme. Ze is helemaal klaar voor een stage op een zonnige vakantiebestemming, maar dan vallen haar plannen in het water. Letterlijk. De enige stageplaats die nog over blijkt, is een Schotse herberg in de buurt van Loch Ness. Vastberaden er het beste van te maken vertrekt Esme naar het druilerige Drumnadrochit.

Wanneer Esme de aantrekkelijke, wat norse herbergier Rory dan eindelijk ontmoet, blijkt ook nog eens dat hij helemaal niet op een stagiair zit te wachten. Maar Esme geeft zich niet gewonnen en vecht, gesteund door collega’s, voor haar stageplekje. En wie weet, misschien valt die Rory ook nog mee


Mening Marjon:
Een vrolijk boek dat lekker weg leest overdekt Nederlandse Esme die een tropische stageplek voor haar horeca-opleiding in gedachten heeft… maar ze komt in Schotland terecht. Dat betekent laarzen en een regenjas aanschaffen! Haar baas zit niet echt op haar te wachten, het lijkt een en al misverstand. Ik heb gelachen om dit boek, het is grappig en vlot geschreven en je leest het zo uit. Dit is deel Ă©Ă©n en ik kijk uit naar het vervolg.

*****

Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.