Lentevuur

Auteur: Suzanne Vermeer
Uitgever: Bruna Uitgevers BV
Jaar: 2020
Bladzijden: 120

Over het boek:
Een aanrijding tijdens een vakantie in Tsjechi√ę zet Julia’s leven op zijn kop. Was het een ongeluk of is er meer aan de hand?
Julia van Galen is met haar nichtje en een vriendin een weekje op vakantie in het landhuis van haar grootmoeder Eva in Tsjechi√ę. Eva Chorinska is kort daarvoor op 93-jarige leeftijd overleden en het vervallen landhuis zal door de erfgenamen worden verkocht. Julia besluit daarom nog √©√©n keer terug te keren naar de plek waar ze tijdens haar jeugd zoveel vakanties heeft doorgebracht. Maar op de eerste de beste avond vindt er een ongeluk plaats dat verregaande gevolgen zal hebben. Een jonge Tsjechische vrouw wordt door Julia aangereden en raakt in coma. De vrouw blijkt een goede bekende van Julia’s oma te zijn. En ze was niet geheel toevallig juist op dat moment op die plek aanwezig‚Ķ

Mening Clasien:
De nieuwste Suzanne Vermeer is een lekker boek om te lezen, vlot geschreven, leuke personages en een beetje spanning vormen dit tot een verhaal dat je plakt.
De geschiedenis van de familie Chorinsky, Tsjechi√ę, Praag een landhuis.

Julia gaat terug naar het huis van haar grootmoeder, samen met Sofie en Irene om herinneringen op te halen, maar wat begint als een vakantie eindigd in het ontrafelen van een geheim.

Naast het lezen kan je zelf een speurtocht beginnen met de bijgeleverde envelop met documenten, een extra mysterie.
Wat is er op 2 mei 1972 gebeurd op het landgoed?

****

Clasien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.