Leven met wind mee

Auteur: Jelle Hermus
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Jaar: 2019
Bladzijden: 256

Over het boek:
“Dramaloosheid’ – zo noemt Jelle het. Een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende. In “Leven met wind mee’ laat Jelle Hermus zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met Ă©Ă©n simpele gewoonte die alles verandert.
Na zijn succesvolle debuut “Steeds leuker’ gaat Jelle Hermus in dit praktische boek een stap verder en een laag dieper. Leer over scheten, meditatie en de kracht van innerlijke rust. En laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret.
Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn. En zodra je leert om je eigen drama te verminderen, kun je zomaar met een wezenloze glimlach op je snoet over straat lopen. Best fijn.
Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot Beste Spirituele Boek 2018: “Jelle Hermus heeft een nieuwe manier en een nieuwe taal. Het leukere leven dat hij in het vooruitzicht stelt, is heel goed bereikbaar.’

Mening Marjon:
Wat een verrassing dit boek! Na Steeds Leuker had ik niet verwacht dat er nog veel meer fijne inzichten zouden zijn die het leven nog leuker kunnen maken. Maar ze zijn er. Vanaf de eerste bladzijde ben je geboeid door wat Jelle schrijft: alles is herkenbaar en het leest zo fijn weg. Jelle schrijft zo toegankelijk, hij heeft het over scheten en zo en je lacht en je weet dat alles precies zo is. Houd het simpel, houd het zonder drama. Het kan. Een absolute aanrader!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.