Leven voor de liefde

Auteur: Nicholas Sparks
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2018
Bladzijden: 315

Over het boek:
Hope Anderson staat op een kruispunt in haar leven: haar relatie is op een dood spoor terechtgekomen en haar vader blijkt te lijden aan de vernietigende ziekte ALS. Om tot rust te komen en alles op een rijtje te kunnen zetten, trekt ze zich voor een tijdje terug in het familiehuis in Sunset Beach.

Daar ontmoet ze Tru Walls, een man die sinds de traumatische dood van zijn moeder in het reine probeert te komen met zijn familieverleden en moet zien te achterhalen wie en waar zijn vader is. Hope en Tru voelen zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken, maar staan al snel voor een onmogelijke, hartverscheurende keuze: die tussen hun familie en hun persoonlijke geluk.

Mening Marjon:
Wat een bijzonder verhaal over twee mensen die elkaar op het verkeerde moment ontmoeten. Als het juiste moment daar wel is, is er al zoveel gebeurd en veranderd… wat is er dan nog mogelijk? Het verhaal sleurt je mee in de levens van Hope en Tru en als het boek uit is heb je zo het gevoel dat ze echte personen zijn, dat je naast ze woonde of zo. Nicholas Sparks heeft het weer gedaan met zijn boek. Wat een aanrader!

*****

Marjon.

2 gedachten over “Leven voor de liefde”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.