Liefde in de steigers (Lucky Harbor Resort 1)

liefdeindesteigers

Auteur: Jill Shalvis
Uitgever: Harlequin Holland
Jaar: 2016
Bladzijden: 236

Over het boek:
Maddie Moore heeft Ă©Ă©n heilige overtuiging: chips is het antwoord op alles. Maar nadat ze in Ă©Ă©n klap haar vriendje kwijtraakt (haar eigen beslissing) en haar baan (totĂĄĂĄl niet haar eigen beslissing), besluit ze eens nĂ­Ă©t haar problemen weg te eten met zakken vol chips. In plaats daarvan verlaat ze LA om een nieuw leven te beginnen in het kustplaatsje Lucky Harbor, waar ze samen met haar twee halfzusjes een resort heeft geĂ«rfd van haar excentrieke hippiemoeder. Bij aankomst blijkt het woord ‘resort’ schromelijk overdreven voor het hotel, de kleine jachthaven en het minihuisje voor de eigenaar. Bovendien verkeert de boel in belabberde staat. Het kost Maddie nog heel wat overtuigingskracht – en drie flessen wijn – om haar zusjes te laten inzien dat ze het resort moeten laten renoveren. De aannemer die ze inhuurt is de lange, donkere en onwaarschijnlijk sexy Jax Cullen. Wanneer hij haar voor het eerst aankijkt vanonder zijn belachelijk lange wimpers, weet ze dat ze het moeilijk gaat krijgen. Met hem in de buurt is het onmogelijk om te onthouden dat ze mannen eigenlijk heeft afgezworen!

Mening Natasja:
Dit boek vond ik nu echt verrassend, ik had achter deze cover een heel ander verhaal verwacht.
Nadat de moeder van Maddie is overleden vertrekt ze naar LA, om daar haar zussen weer te zien, en alle ellende achter haar te laten.
Hun moeder heeft het resort aan de meiden nagelaten met een boek met wel erg aparte recepten. Ze leert hier de waarde van familie kennen, en maakt kennis met de wel erg mooie Jax, een man waar menig vrouwen over zullen dromen. Maar kan ze hem vertrouwen? En kan ze voor haar zelf weer een nieuw leven op bouwen na alle ellende.
Het is een verhaal waar je meteen in rolt, het heeft niet alleen romantische maar ook erotische en leuke momenten. Ik was ook nog niet zolang in het boek bezig en ik voelde al dat het me erg ontspande, en dat ik toch echt wel vaak zat te lachen om de leuke momenten die Maddie steeds weer voor elkaar kreeg. Dit is het eerste deel van Lucky Harbor serie, en ik hoop dat ook dat het volgende deel er snel zal zijn, want dan zullen we zeker met de geweldige zussen van Maddie te maken krijgen.

*****

Mening Marjon:
Maddie erft samen met haar oudere en jongere zus het verlaten hotel van hun moeder en ontmoet haar zussen daar in Lucky Harbor. En daar ontmoet je Jax, die heel open en eerlijk overkomt, maar toch wel geheimen heeft. Maddie heeft ook zo haar geheimen en al die geheimen doen hun ontluikende relatie eerst geen goed. Het verhaal vertelt daarnaast over het wel en wee van het hotel en de zussen. Gaan ze het verkopen? Of gaan ze het opbouwen? Worden ze het eens? Voor ze allemaal kunnen besluiten, gebeurt er iets ergs en dat brengt ze dichter bij elkaar. Een boek met serieuze onderwerpen, die toch een beetje aan de oppervlakte blijven hangen. Het leest echter lekker weg en de erotische stukjes geven er een beetje pit aan.

Update: na het herlezen van dit boek 3 jaar (toen februari 2016) later moet ik mijn mening herzien. Ik zag opeens de diepgang die ik toen niet zag. Ik heb de rest van de serie nooit meer gelezen en ga dat nu alsnog doen 🙂 En de 4 sterren van toen verander ik in 5.

*****

Natasja en Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.