Liefde overwint (Hartenstrijd 1)

Liefde overwint

Auteur: Lynne Graham
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2016
Bladzijden: 176

Over het boek:
De zusjes Lizzie en Chrissie Whitaker zijn twee gewone vrouwen die – onder allesbehalve normale omstandigheden – trouwen met twee buitengewone mannen
 Deel 1 Met deze ring… Cesare Sabatino is niet van plan ooit te trouwen, maar dat is precies wat zijn vader van hem eist! Want als hij een verbintenis aangaat met Lizzie Whitaker zal het mediterrane eiland dat zij heeft geĂ«rfd, weer in handen komen van de familie Sabatino. Nu ja, wat moet dat moet – hij zal dit huwelijk als een strikt zakelijke deal zien. En dan ontmoet hij zijn aanstaande bruid… Lizzie wil niet trouwen, en al helemaal niet met een arrogante Italiaanse tycoon! Toch grijpt ze deze kans om haar familie uit de financiĂ«le nood te redden. Een verstandshuwelijk is immers niet het einde van de wereld. Ze neemt zich voor die Cesare Sabatino koel en afstandelijk te behandelen. Dat lukt, tot hij haar onverwacht kust!

Mening Marjon:
Stel dat je diep in de schulden zit, bijna 24 uur per dag werkt, een depressieve vader met Parkinson hebt en geen uitweg meer ziet… En stel dat je dan de kans krijgt een verstandshuwelijk te sluiten met een miljonair… Wat zou jij doen…? Lizzie zegt er eerst over te willen nadenken, maar al gauw gaat ze overstag. Het scheelt natuurlijk wel dat de miljonair in kwestie een aantrekkelijke en niet onaardige man is. Leest lekker weg en je vliegt er doorheen.

****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.