Liefdesbrieven in Rose Harbor (Rose Harbor 3)

liefdesbrieveninroseharbor

Auteur: Debbie Macomber
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2014
Bladzijden: 328

Over het boek:
De zomer is een drukke tijd in de bed & breakfast van Rose Harbor, en eigenares Jo Marie Rose en klusjesman Mark Taylor hebben samen veel tijd doorgebracht met het draaiend houden van de zaak. Ondanks goedbedoelde hints van anderen houdt Jo Marie vol dat Mark niet meer is dan een vriend. Maar dan wel een vriend aan wie ze verdacht veel denkt
 Omdat hij niet graag over zichzelf praat weet Jo Marie weinig over Marks leven. Ze neemt zich voor meer over hem te weten te komen, maar eerst moet ze haar eigen verleden onder ogen zien – en ze moet ook nog drie nieuwe bezoekers verwelkomen die, net als Jo Marie tot voor kort, op zoek zijn naar nieuwe wegen in hun leven. Wat hen allemaal bindt is de zoektocht naar liefde. Maar het vereist moed om die te kunnen toelaten.

Mening Natasja:
Wat een heerlijk boek was dit weer, heerlijk even wegdromen.
In dit deel krijgen we te maken met weer nieuwe gasten in Rose Harbor, Ă©Ă©n ervan is Elly die na vele waarschuwingen van haar moeder toch naar Rose Harbor vertrekt om daar een ontmoeting te hebben met iemand die ze heeft leren kennen via internet. Maar is Elly niet oud genoeg om haar eigen beslissingen te maken? Of krijgt haar moeder gelijk?
De volgende gasten zijn Maggie en Roy die een paar daagjes weg wel verdiend hebben, en toch wel het Ă©Ă©n en ander op te lossen hebben.
Ook het leven van Jo Marie gaat gewoon verder ook al moet ze haar man missen.
Dit is nou zo leuk aan deze serie dat je steeds weer te maken krijg met nieuwe gasten die in Rose Harbor komen en allemaal hun eigen problemen hebben, en daar mogen wij als lezer mee van profiteren.
Het boek leest weer heerlijk weg en ik vond er vooral verrassende wendingen in zitten.
Het maakte me ook niet echt uit van wie ik het leven nu aan het lezen was, want ze waren allemaal even mooi.
Op naar het volgende deel, ik kijk er weer naar uit.

****

Natasja.

Voorgaande delen (klik per boek voor meer info):

roseharbor roseharborinbloei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.