Lieve Kerstman

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harper Collins
Bladzijden: 91

Over het boek:
Tweelingen hebben een streepje voor – bij iedereen, dat weten Zeke en Zack maar al te goed, en daar maken ze schaamteloos gebruik van. Dat ook de Kerstman voor hen door de knieĂ«n zal gaan, geloven ze dan ook heilig. Tenslotte hebben ze maar Ă©Ă©n wens – een nieuwe mama – en ze weten ook al wie. De Kerstman hoeft er alleen maar voor te zorgen dat hun vader dat ook begrijpt…

Mening Natasja:
Een verhaal met twee schatten van kinderen die meteen al je hart stelen, wat een kleine lieve doerakken. Het verhaal vond ik gewoon erg schattig. Het mooie aan deze verhalen vond ik dat er kinderen en een zwangerschap in voor kwamen, dat trekt je als moeder dan toch wel.

****

Mening Marjon:
Het verhaal kwam me bekend voor, ik heb het vast al gelezen. Maar het was leuk om weer te lezen. Zeke en Zack zijn zo leuk neergezet, dat je wel van ze moet gaan houden. En ze weten ook gebruik te maken van hun charme, meer dan hun vader dat doet. Hun vader is gekwetst en houdt vrouwen op afstand, maar Zeke en Zack zijn aan een nieuwe mama toe… Heerlijk kort verhaal.

****

Natasja en Marjon.

Eerder verschenen in de bundel:

EĂ©n gedachte over “Lieve Kerstman”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.