Lizzy gaat los

lizzygaatlos

Auteur: Pippa Wright
Uitgever: The house of books
Jaar 2011
Aantal bladzijden: 244
 .
Korte samenvatting:
Lizzy Harrison heeft geen vriend en ook geen kat. Daar heeft ze allemaal geen tijd voor met haar drukke pr-baan en haar volle agenda. Volgens haar beste vriendin Lulu moet Lizzy nodig eens uit haar dak. Wanneer ze door haar baas in de armen van de ruige internationale megaster Randy Jones wordt gedreven, ontwaakt er een vlammetje in Lizzy’s hart. En het besef dat je niet alles in het leven tot in de puntjes kunt regelen. Sex-on-legs Randy blijkt onverbeterlijk en Lizzy’s romantische taak om hem uit de problemen te houden wordt bijna onmogelijk. De roddelbladen zitten haar op de hielen. Waar is Lizzy’s redder in de nood?
. 
Mening:
Een oppervlakkig en voorspellend boek, maar toch grappig geschreven en prettig om te lezen. Een heerlijk tussendoor boek voor een zomerse zondag 🙂
 .
Aantal sterren (maximaal 5): ****
.
Marjon.
.

6 gedachten aan “Lizzy gaat los”

  1. Dit boek heb ik zelf. Inderdaad een leuk boek wat lekker wegleest, maar niet al te spectaculair 😉

    Zelf heb ik dit weekend ook weer wat boeken uitgelezen, waaronder het 2e boek van Rosamund Lupton. Vond ‘m weer erg goed!

    1. Ik geloof dat het hoog tijd wordt dat ik ook boeken van Rosamund Lupton ga lezen. Ik zit nu zo lekker in de Aardkinderen-serie van Jean Auel. Heb jij die boeken ooit gelezen? Wat zijn er toch veel mooie en goede boeken hĂš. En dan af en toe zo’n luchtig boek as Lizzy gaat los… Dat wisselt lekker af.

      1. Geen idee of jij die boeken ook mooi vind hoor… De boeken van Jean Auel ken ik niet. Ach, er zijn nog zoveel boeken die ik graag wil lezen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.