Mag ik je nummer even?

Schrijver: Sophie Kinsella
Uitgever: House of Books bv
Jaar: 2012
Aantal blz: 384

Over het boek:
Poppy Wyatt is haar verlovingsring kwijt! Een antiek geval, al drie generaties in het bezit van de familie van Magnus, haar aanstaande.
Over tien dagen is de bruiloft! En terwijl ze buiten met haar vriendinnen staat te bellen, wordt haar mobieltje plotseling uit haar handen gegrist. Ook dat nog! Nu is de crisis compleet. Wat moet ze zonder telefoon beginnen? Helemaal hyper denkt Poppy dat ze aan het hallucineren is geslagen wanneer ze in een afvalbak zomaar een smartphone ziet liggen. Hebbes! Maar het duurt niet lang voor de eigenaar, de botte zakenman Sam Roxton, zich meldt. En Sam is ‘not amused’ als Poppy ijskoud weigert haar schat aan hem af te staan.

Mening Marjon (18 februari 2012):
Genoten heb ik, van begin tot eind! Dit is weer een onvervalste Sophie Kinsella. Ik moet eerlijk zeggen dat ik haar laatste ‘losse’ boek (Wat spook jij uit) nogal vond tegenvallen, maar nu is ze terug! Natuurlijk voorspelbaar, maar dat mag de pret niet drukken. Subtiele diepgang maakt het compleet. Jammer wel van de voetnoten die er bij wijze van grap ingebracht zijn. Heb je een papieren boek kun je makkelijker terugbladeren, dat is met digitaal iets meer moeite. Maar papier of digitaal; het onderbreekt steeds het verhaal en voegt niet echt iets toe. Ik las ze op een gegeven moment niet meer. Maar dat kost hoogstens een half sterretje en ik rond gewoon weer naar boven af 😉

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.