Marley & ik

 

Schrijver: John Grogan
Uitgeverij: The House of Books
Jaar: 2006/2009
Aantal blz.: 302

Over het boek:
John en Jenny nemen een puppy in huis en hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Marley groeit al snel uit tot een niet te stoppen vierenveertig kilo zware stoomwals van een labrador retriever. Hij stormt door hordeuren, steelt vrouwenlingerie en sieraden, en sloopt alles waar hij zijn tanden in kan zetten. Hoewel hij vaak de boel op stelten zet, zijn betuigingen van liefde zijn grenzeloos. Door alles heen blijkt hij een toonbeeld van standvastigheid, ook als de familie aan het eind van haar Latijn is. John Grogan brengt de hartverwarmende capriolen van de labrador tot leven – en laat zien hoe een grote, recalcitrante hond een gezin leert wat echt belangrijk is in het leven.

Mening Marjon (28-6-2009):
Ik heb bij dit boek zo gelachen, maar ook gehuild en me verwonderd hoe iemand een heel boek kan volschrijven over zijn hond, zonder dat het ook maar een moment saai werd. ZĂł herkenbaar is alles, zoveel dingen waar ik zelf als hondenbezitster eigenlijk niet bij stilstond… Geweldig dit boek en wat las het heerlijk weg! Kan niet wachten tot ik de film kan zien. 🙂

*****

Marjon.

4 gedachten over “Marley & ik”

    1. Ik ook niet. Bij de film en het boek niet. Boek al een paar keer gelezen en de film ook al een paar keer gezien (en dat voor iemand die geen filmkijker is).

  1. Dit vond ik zo’n leuk boek, inderdaad met een lach en een traan.
    Ik heb later de film ook gezien, maar die vond ik toch niet zo leuk.. hoewel het naar het einde toe toch wel beter werd, begin vond ik wat flauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.