Meghan & Harry – Op zoek naar vrijheid

Auteurs: Omid Scobie en Carolyn Durand
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2020
Bladzijden: 368

Over het boek:
Het verhaal van een moderne koninklijke familie
Een intiem en ontwapenend portret.
In 2016 trok de ontluikende romance tussen een Engelse prins en een Amerikaanse actrice direct de aandacht van de wereld en de internationale media. Vanaf dat moment blijven de hertog en hertogin van Sussex de krantenkoppen halen – van hun verloving, huwelijk en de geboorte van hun zoon Archie tot de ongekende beslissing om afstand te doen van hun koninklijke leven. Toch kennen maar weinig mensen het ware verhaal van Meghan en Harry.
Op zoek naar vrijheid is een intiem en ontwapenend portret van een vooruitstrevend paar dat niet bang is om te breken met tradities. Het vertelt over hun vastbeslotenheid om een leven buiten de schijnwerpers op te bouwen en te werken aan maatschappelijke doelen en projecten die een verschil zullen maken in de wereld.

Mening Marjon:
Ik heb niet zoveel met koningshuizen maar ik ben toch nieuwsgierig gemaakt naar dit boek. Wat drijft twee mensen om zo’n enorme stap te maken en uit de monarchie te stappen? Het wordt heel duidelijk als je dit boek leest en het is de moeite waard, ook al zitten er ook wel stukjes in die ik geen toegevoegde waarde vind hebben. Dat maakt dat ik er geen 5 sterren aan geef.

****

Marjon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.