Meiden van de markt

meidenvandemarkt

Titel: Meiden van de markt
Auteur: Margreet en Reina chrispijn
Uitgever: Zomer & Keuning
Aantal bladzijde: 333
ISBN: 9789059777736
 .
Omschrijving:
Het klinkt niet bepaald als een droomcarrière: eigenaar van een marktkraam. Maar dit is precies de wending die de jonge Kiki en Madelon Рstudent geschiedenis en griffier bij de rechtbank Рgeven aan hun leven. Kiki neemt een notenkraam over en Madelon verkoopt zelfontworpen tassen. Ze vormen al snel een hechte groep met Bonnie van de bakkerskraam en aardewerkverkoopster Loes. De vier delen álles met elkaar, ook de vele liefdesperikelen!
 .
Mijn mening:
Leuk en luchtig boek. Wat in het midden een beetje begon te kabbelen werd aan het eind weer ingehaald. Ook het onderwerp is leuk over te lezen, de markt. Heb echt het gevoel dat je een kijkje achter de schermen kreeg. Leuke karakters, dagelijkse dilemma’s en een potje romantiek in 1 boek. Genieten.
.
Tamara.

7 gedachten aan “Meiden van de markt”

 1. Hoi Marion,

  Leuke boek heb je daar. Nog eventjes dan hebben over anderhalve week vakantie. Gewoon af en toe dagje uit. Ik wil wel op tijd thuis zijn. Vanwege onze lieverd Jimmy. Straks word het zomer. Heerlijk genieten Marion.

  Fijne dag gewenst.
  Groetjes van Jacqueline & Ferry.

  1. Hihi Jacqueline & Ferry… Ik wens jullie fantastische vakantiedagen!
   En een knuffel voor Jimmy!

   Groetjes, Marjon.

 2. Als ik het boek zo zie, had ik het vast laten liggen omdat de titel me niet zo aantrekt. Maar na jouw recensie… misschien toch maar eens kijken of ze ‘m in de bieb hebben ūüėČ

  1. Het boek is echt leuk om te lezen hoor Insoon. Het boek is nog maar net uitgekomen dus ik weet niet of de bieb het al heeft

 3. Ik heb al een of twee boeken van deze zussen gelezen. Het een goed, het ander wat minder. Maar ik houd dit boek in de gaten!

  Tamara, bedankt voor je recensie!

  1. Graag gedaan.
   Het zal je maar gebeuren, was het eerste boek wat ik van hun las, daar had ik ook echt van genoten

   1. Hahaha en ik las ‘Het zal je maar gebeuren’ niet als titel, maar als onderdeel van de zin. Ik vroeg me al af waarom dat erg is dat je geniet van een boek hihihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.