Met de stroom mee (Virgin River 6)

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Aantal bladzijden: 283
.
Over het boek:
Shelby McIntyre heeft een wens: de man van haar dromen vinden. Die man moet beschaafd, gladgeschoren en netjes zijn, en hij moet als een blok voor haar vallen. Maar omdat droommannen nu eenmaal niet op afroep beschikbaar zijn, en ze vindt dat ze na vijf jaar voor haar zieke moeder zorgen wel wat afleiding heeft verdiend, besluit ze eerst een tijdje vakantie te vieren. En waar kan ze dat beter doen dan in Virgin River, op de boerderij van haar oom Walt? Luke Riordan heeft twintig jaar als helikopterpiloot in het leger gediend. Nadat hij voor de derde keer is neergeschoten, vindt hij het genoeg geweest. Jaren geleden heeft hij een paar blokhutten aan de oever van de Virgin gekocht. Die gaat hij opknappen en verkopen. Wat hij daarna gaat doen, ziet hij dan wel weer. Hij is in ieder geval niet van plan zich aan iets of iemand te binden. In Jacks cafĂ© komen Luke en Shelby elkaar tegen, en het is meteen duidelijk dat ze de laatste mensen op aarde zijn die een relatie zouden moeten krijgen. Maar in Virgin River lopen de dingen nooit zoals verwacht…
.
Mening Marjon:
Dit deel van Virgin River is meer dan fantastisch. Het is echt een boek met een lach en een traan. Er is veel afwisseling zonder dat het stoort, integendeel: het maakt het boek boeiender. Ik kon het niet meer wegleggen.
.
*****
.
Marjon

Vorige delen:

 

 

.

17 gedachten aan “Met de stroom mee (Virgin River 6)”

 1. Goedemorgen Marjon,

  Welkom Marjon. Heb je erg leuk gehad? Konijnen kunnen erg verharen. IK had andere ook gehad. Je had vroeger ook konijnen gehad. Je hebt zelf ook meegemaakt. Je boek is interessant om te lezen.
  Ik wens jou fijne week toe!
  Liefs Jacqueline & Ferry.

  1. Goedemorgen Jacqueline en Ferry,

   Ik heb een fantastische vakantie gehad!
   Ja, ik had ook konijntjes, altijd erg van genoten. Nu houd ik het bij honden (zou ook niet samen gaan met die 2 van mij).

   Fijne week!
   Liefs, Marjon.

    1. Nee, dat ken ik. Ik lees nu een boek van bijna 1000 bladzijden wat niet eens zĂł goed is als ik verwacht had en dat terwijl ik zĂł naar het volgende Virgin River boek verlang. Ik spoor niet.

    2. Ik heb er gisteren weer een uitgelezen en lees nu een goed boek. Maar ik mis ze alweer. Inderdaad, het wordt een beetje familie.

 2. Zoals je weet ben ik ook begonnen in deze serie… En ik lees ze in sneltreinvaart uit 😉
  Ben nu bezig in dit boek. Gelukkig is het een grote serie, dus kan nog even vooruit.

  1. Ja, dat dacht ik ook… grote serie… En dan opeens zijn ze uit 😉

   Fijn dat je er zo van geniet!

   Ik heb gisteren deel 8 herlezen. Dat boek valt wat tegen (is ook een kort verhaal) en ik kijk alweer uit naar 9 😉

   1. Dit boek is inmiddels ook weer uit 😉
    Ik vind het vooral zo leuk dat de verhaallijnen gewoon doorlopen. Je bent in een volgend boek niet opeens een jaar verder…

 3. Waar haal je de tijd vandaan Marjon, ik kom niet eens aan mijn eigen boeken toe laat staan herlezen. Ik wil de Harry Potter serie herlezen, heb ik al twee keer gelezen maar blijft een topper. net zoals De aardkinderen serie.

  1. Geen idee Clas, haha. Gewoon doorlezen. Ik negeer ook gewoon nieuwe boeken omdat ik het toch niet allemaal kan lezen. Ik wil gewoon plezier hebben in het lezen en dat betekent ook wel eens herlezen. Ik heb het momenteel best wel druk ook. Maar ik kijk zelden tv, dus volg ik ook geen series of zo. Oh ja, die twee series wil ik ook nog herlezen. Prachtige boeken, zowel de Harry Potter-serie (in het Engels nog beter) als De Aardkinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.