Met nieuw vertrouwen (Virgin River 10)

metnieuwvertrouwen2

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2011
Aantal bladzijden: 248

Over het boek:
Is dat Franci? Sean Riordan gelooft zijn ogen niet. Haar haar is korter dan vier jaar geleden, maar ze is het toch echt. Meteen komt alles weer boven: de geweldige tijd die ze samen hadden, de ruzies… en de breuk. Zij wilde trouwen en kinderen krijgen, hij niet. Maar hij is haar nooit vergeten, en plotseling weet hij zeker dat ze een tweede kans verdienen. Tenslotte hebben ze een gezamenlijk verleden – en meer dan dat, zo blijkt al snel. Franci schrikt zich dood wanneer Sean haar aanspreekt. Nu kan ze er niet langer omheen. Ze moet hem vertellen dat ze een reden had om bij hem weg te gaan. Die ‘reden’ is inmiddels drieĂ«nhalf jaar oud, heet Rosie, heeft rode krullen en de groene ogen van haar vader. De ontdekking dat hij een dochter heeft, zet Seans leven op zijn kop. Toch weet hij algauw wat hij het liefst zou willen: samen met Franci en Rosie een gezin vormen. Maar of dat ook is wat Franci wil…

Mening Marjon:
Dit boek is duidelijk luchtiger dan de laatste boeken die ik las van deze serie. Maar dat was eigenlijk ook wel weer eens lekker. Het is een heerlijk boek, het leest heerlijk weg en het was goed voor een paar uurtjes ontspanning. Ik geloof dat ik nu zo’n beetje op de helft zit van de serie en ik vind het bijzonder dat zelfs het tiende boek nog 5 sterren waard is. Meestal wordt zo’n serie minder naarmate er meer boeken verschijnen. Dat gaat niet voor de Virgin River serie op. Ook hier komen trouwens een aantal bekenden in voor. Dat maakt het extra leuk. Wat een aanrader!

*****

Mening Natasja:
Heerlijk boek weer hier mijn reactie:
Een vrij rustige roman deze keer met niet veel diepgang maar wel heb ik er weer van genoten, zeker met de eerste ontmoeting tussen Sean en Rosie.
Er waren momenten waar ik echt heb om moeten lachen en dat is toch ook wel een keer lekker in zo’n boek.

****

Marjon en Natasja.

Vorige delen:

 

 

 

7 gedachten aan “Met nieuw vertrouwen (Virgin River 10)”

 1. ik heb hem nog niet uit hoor maar reactie volgt,maar ik heb bij dit boek toch echt wel een paar keer moeten lachen met rosie,toen sean wakker werd de eerste keer in haar bedje bijvoorbeeld .
  serie blijft mooi inderdaad.

  1. heerlijk boek weer hier mijn reactie ;****
   Een vrij rustige roman deze keer met niet veel diepgang maar wel heb ik er weer van genoten,zeker met de eerste ontmoeting tussen Sean en Rosie.
   Er waren momenten waar ik echt heb om moeten lachen en dat is toch ook wel een keer lekker in zo’n boek.

 2. Hallo, ik zoek dit deel: Met nieuw vertrouwen van Virgin River. Maar kan nergens meer krijgen. Iemand misschien een idee waar het nog te vinden is.

    1. Oh dat is jammer, Lida.
     Blijven zoeken! Desnoods doe je een oproep op FaceBook of zo.
     Heel veel succes!

     Groetjes, Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.