Met open armen (Thunder Point 3)

metopenarmen

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Bladzijden 224

Over het boek:
Devon kan bijna niet geloven dat het haar is gelukt: samen met haar dochtertje, Mercy, is ze ontsnapt uit de commune waar ze jaren deel van uitmaakte. Nu maar hopen dat ze veilig is in Thunder Point, waar ze dankzij de hartelijke inwoners een prettig – en heerlijk norm√°√°l – bestaan aan het opbouwen is. En waar Spencer woont, een bijzonder knappe footballcoach die net zo ge√Įnteresseerd lijkt te zijn in haar als zij in hem. Na het tragische verlies van zijn vrouw zit Spencer niet te wachten op een nieuwe relatie. Toch lukt het hem niet bij de mysterieuze Devon uit de buurt te blijven – hij voelt zich als een magneet tot haar aangetrokken. En wanneer er dan eindelijk sprake is van de eerste kus, is er geen houden aan. Heel voorzichtig lukt het hem weer te geloven in de liefde. Maar dan doet Devon een onthulling waardoor alles op zijn kop komt te staan…

Mening Natasja:
Het was even geleden dat ik Een nieuwe start las, daarom was ik even wat namen van personen kwijt, maar dat kwam helemaal goed want als je er weer eenmaal inzit valt alles op zijn plek.
Dat is toch wel het fijne van haar boeken vind ik, dat je toch ook weer de andere allemaal weer terug ziet, en steeds verder uitgediept worden.
Een mooi verhaal weer met de nodige spanning en liefde, eentje zoals we gewend zijn van Robyn Carr. Op naar het volgende deel.

*****

Mening Marjon:
Dit is deel 3 alweer en eindelijk zit ik er helemaal in zoals bij de serie Virgin River ook het geval was. Opnieuw zien we de bekende hoofdfiguren: Cooper, Sarah, Cooper, Mac, Gina en deze keer doet Devon haar intrede. De achtergrond van het verhaal is een sekte deze keer en dat maakt dat het af en toe een klein beetje beklemmend voelt en aan het einde nog spannend wordt ook. Je verveelt je geen seconde en het boek is uit voor je er erg in hebt. 

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

 

 

 

2 gedachten aan “Met open armen (Thunder Point 3)”

  1. Zou er net onderzetten op naar deel 4 en toen las ik je laatste woorden Hihihi ik ben echt weer verslaafd aan deze nieuwe serie ūüôā hoop dat we niet te lang hoeven te wachten

    1. Dat hoop ik ook, Jolanda. Volgens mij komt er nu maandelijks een boek uit. Maar ik weet niet hoeveel ze er al heeft geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.