Met zonder zuivel

 

Auteur: Alexandra Besel
Uitgever: Becht
Jaar: 2018
Bladzijden: 128

Over het boek:
Genieten van heerlijk eten voor iedereen! Alexandra Besel geeft je tips voor hoe je zuivel kunt vervangen en vermijden.
Genieten zonder zuivel
Genieten van heerlijk eten voor iedereen! Alexandra Besel geeft je tips voor hoe je zuivel kunt vervangen en vermijden. Lactose-intollerantie komt steeds vaker voor. Ook wordt de groep mensen die minder zuivel eten vanwege een bewuste levensstijl steeds groter. Gelukkig is het met de recepten uit Zonder zuivel heel makkelijk om te genieten van heerlijke zuivelvrije recepten.
Zuivelvrije recepten
De lekkerste zuivelvrije recepten, van ontbijtjes tot lunch, diner en toetjes. Alle recepten in Zonder zuivel zijn makkelijk te maken, met maximaal 8 ingrediënten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zuivelvrije bananenbosbessencake, cookiedough-ijs, pesto of gerookte-paprika-wortelhummus?

Mening Marjon:
Ik kan niet zo goed tegen zuivel en vind daar mijn weg wel in. Maar zo’n kookboek als dit is dan wel extra welkom. Het staat vol met herkenbare recepten die zijn aangepast op een leven zonder zuivel. En wat een heerlijke recepten staan er in! Wat te denken van kokosslagroom, hartige pap met doperwten en groene asperges, zoete aardappelsoep, soup in a jar, hartige scones met olijf en tomaat, banaan-tahinshake, paddenstoelenstroganoff, courgetti met pindasaus, coco-no-cheesecake, banoffee-ijsjes en nog veel meer. De ingrediënten zijn per gerecht duidelijk gefotografeerd en dat geeft het boek iets extra’s. Recepten zijn overzichtelijk. Echt een aanrader.

*****

Marjon.

9x bekeken

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.