Middernacht

Middernacht

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
Jaar: 2014
Bladzijden: 275

Over het boek:
Declan Fitzgerald kan niet geloven dat hij Manet Hall echt heeft gekocht. Het vervallen landhuis aan de rand van New Orleans is al tijden een obsessie voor hem en hij staat te springen om met de renovatie te starten.

Vastberaden om Manet Hall tot zijn volle glorie te herstellen werkt Declan dag en nacht aan het huis. Maar de eenzaamheid begint zijn tol te eisen en Declan begint zich af te vragen of alles wat hij ziet wel werkelijkheid is.

Alleen het gezelschap van de intrigerende Angelina Simone zorgt voor afleiding, maar ook zij blijkt met het huis verbonden te zijn. Samen proberen ze het eeuwenoude geheim te ontrafelen dat in het huis verborgen ligt.

Mening Natasja:
Dit boek is echt bovennatuurlijk en daar moet je echt van houden. Ikzelf kon me er goed in vinden en heb er van genoten.
Het brengt toch een bepaalde spanning met zich mee als deuren dichtslaan en je alle details te zien krijgt van de spoken of geesten uit het verleden.
Ik heb al vele soorten boeken over geesten en spoken van Nora gelezen maar dit boek gaat net weer een stukje verder en krijgen we te maken met Re√Įncarnatie en daar moest ik even aan wennen.
Toch weet ze ook met dit verhaal je aandacht weer volledig vast te houden tot het einde en er de nodige romantiek en toch ook wel humor in te doen.
Decan heeft altijd een gevoel gehad dat het huis Manet Hall voor hem bestemd is en keert na een mislukte romance naar New Orleans. Daar leert hij Luna en haar geweldige oma kennen. Het lijkt of ze allemaal met het huis verbonden zijn, maar op welke manier? Lees en vooral huiver…

****

Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.