Midzomerliefde

midzomerliefde

Auteur: Elly Koster
Uitgever: Uitgeverij Cupido
Jaar: 2013
Aantal bladzijden: 240
.
Korte samenvatting:
Op zoek naar haar familieverleden krijgt Annemijn een oud dagboek in handen. Dit zorgt ervoor dat ze samen met haar vriendin een  reis dwars door Noorwegen gaat maken, in de hoop meer over haar familie aan de weet te komen. Behalve de overweldigende natuur en spontane ontmoetingen onderweg heeft het land van de middernachtzon nog veel meer voor Annemijn in petto dan ze ooit had kunnen vermoeden… Een ontroerende liefdesroman van topschrijfster Elly Koster die zich afspeelt in Noorwegen.
.
Mening:
Een leuk, lekker leesbaar boek dat je niet makkelijk weglegt. Geen hoogstandje, maar toch niet zo erg oppervlakkig dat het nietszeggend is.
.
****
.
Marjon

6 gedachten aan “Midzomerliefde”

 1. Hallo Marjon,
  Leuk dat je mijn boek gelezen hebt en het vier sterren hebt gegeven. Daar ben ik natuurlijk erg blij mee! Ik ben benieuwd of jullie van plan zijn mijn andere boeken ook te lezen. Dat zijn weer totaal andere verhalen. Ik ben namelijk altijd benieuwd wat anderen ervan vinden.
  Gr.
  Elly Koster

  1. Elly, dank je wel voor je reactie. Ik ga zeker andere boeken van jou lezen. En elk boek dat ik lees plaats ik hier (en met mij anderen).

   Groetjes, Marjon.

 2. Als je van dit genre houdt is dit een leuk boek om te lezen. Voor mij persoonlijk was het verhaal te zoetsappig er gebeurde weinig tot niks. Ik had meer verwacht van de reis naar aanleiding van het honderdjarig oude dagboek, maar dat viel me tegen. Het is een boek vol verliefde personen, spanning is nihil. 3*

  1. Clas, jij leest liever spanning natuurlijk… Dat zit hier niet echt in. Maar voor een romanlezer is het een heerlijk boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.