Mijn leven na jou

Auteur: Katherine Center
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2019
Bladzijden: 368

Over het boek:
Het leven lacht Margaret Jacobsen toe. Ze is net afgestudeerd, heeft nu al een geweldige baan, en haar vriend Chip is alles wat ze maar kan wensen. Maar op de dag dat al Maggies dromen uit lijken te komen, begint een nachtmerrie: Chip, een jonge piloot, neemt haar mee in een vliegtuig om haar hoog in de lucht een aanzoek te doen. Maar het vliegtuig crasht. Chip heeft geen schrammetje, Maggie een dwarslaesie…

Als Maggie bijkomt in het ziekenhuis, hoort ze dat ze misschien nooit meer zal kunnen lopen, en dat is het begin van een lange weg, vol tegenslagen, maar ook vol hoop. Ze leert dat de nieuwe Maggie misschien anders is dan ze zich had voorgesteld, maar dat ze sterker is dan ze ooit had kunnen denken, en dat je steun en liefde op de meest onverwachte plekken kan tegenkomen.

Mening Marjon:
Een heerlijk boek waar je doorheen vliegt omdat het echt heel toegankelijk is geschreven. Het is in de eerste persoon geschreven en dat maakt direct dat ik er toch een kanttekening bij heb. Het ene moment is het een en al diepgang want wat Maggie overkomt is heel heftig. Maar dan opeens doet Maggie er week heel luchtig over alsof het maar niets is. Vreemde tegenstelling. Ook raffelt de auteur soms een stukje af door een paar maanden in twee zinnen te stoppen en dan aan het een en ander voorbij te gaan. Maar verder is het zo’n leuk boek dat ik het toch 4,5 ster geef en het afrond naar boven. Gewoon gaan lezen!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.