Mijn niet zo perfecte leven

Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: The House of Books
Bladzijden: 416
Jaar: 2017

Over het boek:
Cat Brenner heeft er genoeg van om een ‘nobody’ te zijn. Daarom gaat ze werken op een trendy reclamebureau in Londen. Haar baas Demeter is een helse verschrikking maar daar kan Cat wel tegen. Tot ze totaal onverwacht wordt ontslagen. Met al haar dromen in duigen gaat ze noodgedwongen terug naar het platteland van Somerset, waar haar vader een luxe biocamping is begonnen. Die wordt een geweldig succes. En wie is een van de eerste bezoekers? Cat zweert wraak.

Mening Natasja:
Eigenlijk had ik van dit boek veel meer verwacht, ik keek er erg naar uit, maar op de Ă©Ă©n of andere manier kon ik er erg moeilijk inkomen. Het begin kwam erg op me af en wist me niet meteen te boeien.
Vanaf het moment dat Cat weer bij haar vader was kwam de interesse bij mij weer terug en kon ik er ontspannen bij gaan zitten.
Toch ben ik blij dat ik het doorgezet heb met lezen, want de tweede helft was best leuk om te lezen. Maar of ik me dit verhaal zal blijven herinneren
.. dat denk ik niet.

***

Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.