Miss Match (Miss 2)

Auteur: Astrid Harrewijn
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jaar: 2013
Bladzijden: 272

Over het boek:
Lein heeft met het familierecept van een afslankmiddel onverwacht succes. In no time staat Lijnen met Lein op de kaart, verhuist ze naar het hippe Amsterdam Zuid en heeft ze aandeelhouders, vergaderingen en een hoop hoofdpijn erbij.
Redder in nood is Jonas, haar assistent. Een Amsterdammer die samen met zijn vriend Bert een draagmoeder zoekt. Lein wordt ondertussen zakenvrouw van het jaar, maar is in haar liefdesleven minder succesvol. Niet alle mannen blijken het aan te kunnen om de `man’ van de zakenvrouw van het jaar te zijn.

Mening Marjon:
Wat een leuk vervolg op Miss Communicatie. Je vliegt door het boek heen. Lein heeft een afval-recept en dat is opeens zo’n groot succes dat ze binnen de kortste keren een succesvolle BV heeft. Ze zoekt geldschieters die ook aandeelhouders worden en daarmee beginnen de problemen. Lang gaat ze maar door en door maar uiteindelijk kan ze er niet onderuit: er is een heleboel mis. Gelukkig heeft ze haar trouwe en excentrieke assistent Jonas. Hoewel hij ook voor extra problemen zorgt… Het boek is luchtig maar kent toch diepgang, heeft veel humor en zelfs een beetje spanning. En je gaat echt van Lein houden.

*****

Marjon.

Voorgaand deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.