Misschien ooit (Maybe 1)

misschienooit

Auteur: Colleen Hoover
Uitgever: Zk
Jaar: 2016
Bladzijden: 384

Over het boek:
Misschien ooit van Colleen Hoover neemt je mee in de onwaarschijnlijke liefde tussen een dove singer-songwriter en het meisje dat hem uit zijn writer’s block helpt. Een heerlijk boek voor iedereen die houdt van een Amerikaanse setting, knetterende vonken en een achtergrond van songteksten en muziek. Auteur Colleen Hoover bracht samen met Griffin Peterson een soundtrack uit met de nummers uit Misschien ooit, gratis te beluisteren op maybesomedaysoundtrack.com. Dus kruip op de bank, druk op play, sla het boek open en beleef Misschien ooit.

Mening Natasja:
Dit prachtige verhaal neemt je mee in het leven van Sydney en Ridge (en Maggie.)
Ridge en Maggie beide doof laten zien dat je toch wel alles uit het leven kan halen met een handicap.
Alhoewel de verhalen afgewisseld worden door Ridge en Syney (op een mooie aparte manier) vind ik dat ook het verhaal van Maggie erg goed is uitgewerkt.
De songteksten die in dit boek voorkomen kun je beluisteren, (KLIK) eerlijk gezegd was ik wel nieuwsgierig en ben ook meteen even een kijkje gaan nemen. Ik heb ze niet tijdens het lezen geluisterd omdat als ik eenmaal in het verhaal zit er voor niks of niemand af ga, dus ook niet even om het bijbehorende nummer op te zoeken. Wel vind ik het erg mooi dat je hier de kans voor krijgt.
Ik kan me erg goed in dit soort boeken vinden, ook al ben ik wat ouder dan de personages in het verhaal. Dus voor de jeugdige lezers moet ook dit boek haast weer een knaller zijn.

*****

Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.