Morgenrood

Morgenrood

Ook digitaal verkrijgbaar.

Auteur: Tamara McKinley
Uitgever: De Kern
Jaar: 2012
Aantal bladzijden: 352
ISBN: 9789032512941

Korte samenvatting:
Fleurs hart breekt als haar man Greg stelt nooit kinderen te willen, en dan wordt ze ook nog eens ontslagen. De onverwachte erfenis van een tante is dus een welkome aanleiding om de stad te ontvluchten. In Kingfi sher Bay aangekomen vindt Fleur de dagboeken van tante Annie uit de jaren dertig en ze ontdekt dat haar vader jarenlang dingen heeft verzwegen… Kunnen tachtig jaar oude fouten nu nog rechtgezet worden? En kunnen Fleur en Greg hun huwelijk nog redden?

Mening:
In tijden van veel zorgen of stress grijp ik vaker terug naar herlezers – en daarnaast kies ik ook sneller voor de wat meer luchtige boeken. Dit is zo’n herlezer. Luchtig is het zeker niet, dat zijn de boeken van Tamara McKinley niet. Maar ze zijn wel mooi! En naast Rosamunde Pilcher is Tamara McKinley een van mijn favoriete schrijfsters. Haar boeken spelen zich altijd in AustraliĂ« op en ze is als geen ander goed in sfeerbeschrijvingen. Een boek van Tamara lezen betekent bijna dat je dĂĄĂĄr bent, daar in de Outback. Je proeft de sfeer en verliest je er in. Dit boek is eigenlijk een van haar mindere, maar het is nog steeds heel erg goed. Ik heb me er weer in verloren, net als de eerste keer. Aanrader!

Aantal sterren (maximaal 5) *****

Marjon.

4 gedachten over “Morgenrood”

 1. Heerlijk toch, om dan juist even een wat luchtiger boek te lezen. Of een boek waarvan je weet dat je ‘m mooi/leuk vindt. Hoe vind je het boek van Ilse Spall?

  liefs Insoon

  1. Ja, Morgenrood is vooral een mooi boek. Met een heerlijk Australisch sfeertje.
   Het boek van Ilse Spall lees ik vast vanavond uit. Leest lekker weg, lekker vrolijk!

   Liefs, Marjon.

 2. Ik heb dit boek pas geleden uitgelezen; eerste boek van deze schrijfster.. en ik ben fan hoor! Ben nu bezig in haar boek ‘Kind van de Oceaan’ 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.