Na de storm (Virgin River 7)

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2011
Aantal bladzijden: 273

Over het boek:
In een poging om zijn verleden achter zich te laten, besloot Rick Sudder zich aan te sluiten bij het Korps Mariniers. Dat uitzending naar Irak niet lang daarna volgde, aanvaardde hij als een risico van het vak. Nu is hij terug in Virgin River, en hij is niet meer de man die hij ooit was. Zijn verwondingen zijn niet alleen lichamelijk: hij heeft last van woedeaanvallen, zijn grote liefde Liz durft hij amper nog in de ogen te kijken en hij heeft de hoop op een normaal en gelukkig leven opgegeven. Liz en Jack, Ricks pleegvader, zijn vastbesloten het er niet bij te laten zitten. Hoewel Rick al hun toenaderingen afwijst, zijn ze ervan overtuigd dat er een manier moet zijn om hem duidelijk te maken dat zijn leven weliswaar voorgoed veranderd is, maar dat dat niet betekent dat hij nooit meer zal kunnen genieten. Ze krijgen hulp uit onverwachte hoek als Dan Brady, het zwarte schaap van het stadje, zich ermee gaat bemoeien. Kunnen ze samen Rick helpen zich met zijn lot te verzoenen?

Mening Marjon:
Ja, ook dit zevende deel leest heerlijk weg en de serie blijft echt overeind. Toch is dit boek een beetje anders; er komen opeens serieuze en zware onderwerpen aan bod. Het wordt niet helemaal uitgediept, maar dat past ook niet bij deze serie. Oppervlakkig is dit boek zeker niet en vooral de dialogen zijn heel sterk. Ik denk dat dit boek met kop en schouders boven de eerdere boeken uitsteekt en die boeken waren ook al zo goed.

*****

Mening Natasja:
Mooi weer inderdaad, gewoon lekker genieten.
Gewoon heerlijke boeken die lekker weglezen alsof het je eigen familie is.
Erg verslavend, niet veel diepgang maar wel erg romantisch.
Op Ă©Ă©n of andere manier vind ik de zwangerschappen in deze boeken altijd geweldig beschreven. Boeken waar je niet bij hoeft na te denken maar die wel lekker blijven hangen.

*****

Marjon en Natasja.

Vorige delen:

 

 

11 gedachten aan “Na de storm (Virgin River 7)”

 1. mooi weer inderdaad,gewoon lekker genieten
  mijn reactie van het boek *****
  Gewoon heerlijke boeken die lekker weglezen of het je eigen familie is.
  Erg verslavend niet veel diepgang maar wel erg romantisch.
  Op Ă©Ă©n of andere manier vind ik de zwangerschappen in deze boeken altijd geweldig beschreven.Boeken waar je niet bij hoeft na te denken maar die wel lekker blijven hangen.

  1. Ja ook dat. Het is echt een vrouwenboek hù 😉
   Ik vind dit nog altijd een van de betere uit de serie, stiekem een 5,5 hihi.

   1. ik blijf het deel met onze grote man het mooiste vinden,trouwens was zaterdag weer op tv net 5 of rtl 5,en ja weer gekeken.ik mis ook nog een aantal personen in het boek,ik weet zo niet welk deel dat was dat haar man was overleden in het leger en dat ze diegene op ging zoeken in virgin river hij leefde als een zwerver die vond ik ook prachtig maar heb ze nooit meer terug gezien.

    1. Wat was er op tv? Virgin River??? Help! 😛

     Ze (Marcie en haar man) komen in het boek dat ik nu lees weer voor 😉 En ook Mel komt er opeens weer meer in voor. In elk boek komt er wel weer iemand terug, toch leuk!

  1. Ooooh ja, natuurlijk! Zo zie ik Preacher ook. Helaas komt hij maar weinig voor in de boeken. Hij wordt alleen zijdelings genoemd.

 2. Ik zit weer net zo lekker in deze serie als een jaar geleden. Het lijkt wel alsof ik er nog meer van geniet dan toen. Zou Robyn Carr dat nog kunnen evenaren met haar nieuwe serie: Thunder Point?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.