Na Melanie ****

Namelanie

Auteur: Svea Ersson
Uitgever: De Crime Compagnie
Jaar: 2014
Bladzijden: 320

Samenvatting:
Een huis met geheimen Het vrijstaande huis in de geboortestreek van haar vriend Jochem leek perfect. De grote tuin maakte het uitstekend geschikt voor een gezin met kinderen, Rosalins grootste wens. Eenmaal in Haarwoude aangekomen, vervaagt Rosalins geluksgevoel snel. De vorige bewoonster blijkt zichzelf van het leven te hebben beroofd en Jochems ex, Suzan, woont op nog geen vijf kilometer afstand. Terwijl Rosalin wanhopig probeert zwanger te worden, dringt het verleden zich aan haar op. Wat heeft zich vroeger in het huis afgespeeld? Waarom wordt Rosalin bedreigd als ze daar achter probeert te komen? Welke rol speelt Jochem? En wie is de vader van de baby van Suzan?

Mening:
Alleen de titel wekt al je nieuwsgierigheid; want wie is Melanie? In de omschrijving komt haar naam niet voor.
Tijdens het lezen komen er steeds meer vragen en je kan alleen maar blijven lezen tot je antwoorden krijgt. Die antwoorden komen en verrassen.
Het begin van het boek vind ik een beetje lastig inkomen. De inleiding is nodig maar heeft geen spanning. Daarna wordt het absoluut wel spannend. Het verhaal wisselt tussen verleden en heden, maar dat is niet storend; integendeel. Het maakt alleen nieuwsgieriger. Wat ik miste: diepgang. zelfs tussen Rosalin en Jochem ontbreekt die diepgang. Dat had er best mogen zijn. Maar door de vele vragen die ontstaan blijf je toch lezen.

****

Marjon.

EĂ©n gedachte over “Na Melanie ****”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.