Natuurlijk! Elke dag écht eten *****

natuurlijk-elke-dag-echt-eten

Auteur: Anne Marie Reuzenaar
Jaar: 2014
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bladzijden: 240

Samenvatting:
In Natuurlijk! Elke dag echt eten, het nieuwe kookboek van Anne Marie Reuzenaar, laat ze zien wat gezond en écht eten is: vers, zelfgemaakt en liefst zonder suiker of kunstmatige toevoegingen. Het boek bevat meer dan 100 recepten vol superfood en behandelt feiten en fabels over voeding.
Dit kookboek staat vol heerlijke recepten voor een voedzaam ontbijt, een koolhydraatarme lunch, gezonde tussendoortjes en eenvoudige avondmaaltijden. Met ingrediënten als broccoli, avocado, noten en quinoa. Dit is geen dieet, maar een gezond eetpatroon voor het hele gezin!

Mening:
Dit boek is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezond eten zonder al teveel poespas. Het boek is overzichtelijk ingedeeld en er wordt logisch verteld over wat wel goed is en wat niet en er wordt ook uitgelegd waarom. De manier waarop is zo toegankelijk dat het gewoon leuk is om te lezen. Ook is er ruimte voor wat kinderen (ook baby’s) nodig hebben. Deze inleiding omvat de eerste 100 bladzijden. Daarnaast staat het vol met fantastische recepten voor zowel ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes, recepten voor feestdagen en ook een aantal recepten voor drankjes. Ik vind dit zeker een aanrader (als voedingsdeskundige).

*****

Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.