Oink!

Oink

Auteur: Matt Whyman
Aantal bladzijden: 352
Uitgeverij: De Boekerij
Waardering: ****

Omschrijving:
Matt Whyman is schrijver en huisman, en zeer gesteld op zijn rust. Zijn carriĂšrevrouw Emma daarentegen is dol op chaos en lawaai, en dat lukt aardig met vier behoorlijk veeleisende kinderen. Omdat Emma het nog niet levendig genoeg vindt, voegt ze – naast een gekke kat, een hond die denkt dat hij een wolf is en een stelletje dictatoriale kippen – twee minivarkentjes toe aan het huishouden. Matt weet niet wat hem overkomt.

Mijn mening:
Toen ik dit boek zag werd ik verliefd op de kaft. Ik las de achterkant en dacht lijkt me een leuk verhaal om een keer tussendoor te lezen. Kan je vertellen ik heb genoten van dit verhaal, leuk, vlot geschreven. Je ziet het helemaal voor je. Ook leuk de foto’s die in het boek staan. Er waren momenten dat ik hard op heb gelachen. Heerlijk ontspannend boek dus.

Tamara.

3 gedachten over “Oink!”

  1. Als ik zo’n voorkant zie, smelt ik ook! En nog een leuk boek ook dus. Ik zag dat het er ook digitaal is. Misschien koop ik het nog wel eens!

    Heb je wel eens van Het Beloofde Varkensland (van de familie Bofkont) gehoord? Het zit vlak achter waar ik woon. //www.familiebofkont.nl/

  2. Oooh, die boek heb ik een poos geleden ook in de boekwinkel zien staan het lijkt mij ook een heel leuk boek. Helaas heb ik ‘m tot nu toe nog niet in de bieb gevonden… Maar hij blijft op m’n lijstje staan!

    Ken je het boek ‘De grote, vriendelijke George’ van Dave Nasser? Ook zo’n leuk boek (waargebeurd), over een gigantische hond 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.