Olijven met oregano

olijvenmetoregano

Auteur: Nicky Pelligrino
Uitgever: De Kern
Jaar: 2012
Aantal bladzijden: 342
.
Over het boek:
Rosie, Addolorata, Lou en Toni huren elke drie jaar een villa in een warm land. De jaren verstrijken en de Villa Girls houden vol, of het leven nu meezit of niet.
Als de vier naar Italië afreizen ontmoeten ze daar Enzo, en Rosie wordt halsoverkop verliefd. Maar Enzo blijkt zo zijn geheimen te hebben, en Rosie komt thuis met een gebroken hart. Ze denkt zeker te weten dat ze hem nooit meer zal zien. Maar het lot bepaalt anders – een handje geholpen door haar vriendinnen…
.
Mening Marjon:
Wat heb ik genoten van dit boek. Het Italiaanse sfeertje (zoals altijd in Nicky Pelligrino’s boeken), het voedsel dat je bijna kan ruiken, de romantiek maar ook de diepgang. Leuk detail: Villa Rosa (van een ander boek van haar) kwam er ook in voor. Aanrader!
.
*****
.
Mening Viv:
Het eerste boek wat ik las van deze schrijfster, maar vast niet de laatste! Wat een heerlijk boek, je komt helemaal in zomerse en Italiaanse sferen. En je krijgt gelijk zin om een lekkere pasta klaar te maken en in de tuin op te eten. Er zijn twee verhaallijnen van de Engelse Rosie en de Italiaanse Enzo. In het begin vond ik de verhaallijn van Enzo wat traag op gang komen, daarom 4 sterren. De emoties en sfeer kon ik erg goed proeven. “Villa Rosa” ga ik ook nog eens opzoeken, deze villa kwam ook in dit boek voor.
,
****
.
Marjon en Viv
.

4 gedachten aan “Olijven met oregano”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.