Onbekende bestemming (Virgin River 9)

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Aantal bladzijden: 268

Over het boek:
Sinds de jonge dominee Noah Kincaid zijn oog heeft laten vallen op de verwaarloosde kerk in Virgin River, heeft hij nog maar Ă©Ă©n missie: de boel opknappen en de deuren weer openen. Omdat hij dat niet alleen kan, zoekt hij iemand die niet alleen de administratie op poten zet, maar ook bereid is de handen uit de mouwen te steken bij het zware werk. Ellie Baldwin beseft dat ze met haar uitdagende uiterlijk en achtergrond als danseres in een stripclub niet bepaald de gedroomde domineesassistente is. Toch moet en zal ze die baan hebben. Alleen met fatsoenlijk werk heeft ze kans dat de rechter haar de voogdij over haar kinderen teruggeeft. Elke dag dat die twee bij haar tirannieke ex zijn is er Ă©Ă©n te veel. Tot haar grote verrassing prikt Noah door haar uiterlijk heen en neemt hij haar aan. Noah en Ellie mogen dan op het oog verschillen als dag en nacht, ze blijken het beste in elkaar naar boven te halen. Vinden zij in Virgin River eindelijk het geluk?

Mening Marjon:
Eerst voelde het verhaal een beetje afgeraffeld, alsof het verleden van twee mensen in 10 bladzijden verteld moest worden. Omdat het boek onderdeel van een serie is, zocht ik ook naar ‘bekenden’ uit Virgin River, want in elk boek uit de serie speelt ook wel een stukje verhaal van Mel en Jack en soms ook anderen. Maar Mel speelt hier amper in mee. Anderen komen er zijdelings in voor, tot halverwege het boek twee andere bekenden een grote rol gaan meespelen. En dan wordt het opeens een heel mooi boek. Verscheidene keren hield ik het niet droog en ik kon niet anders dan doorlezen en doorlezen. Wat een goed boek weer. Hoe doet Robyn Carr dat toch?

*****

Mening Natasja:
Ik heb nog nooit en serie gelezen die zolang blijf boeien ook dit deel was weer geweldig.
Steeds nieuwe personages komen erbij, maar de oude worden niet vergeten en komen in ieder deel weer voor.O ok de liefde wordt in deze boeken mooi beschreven en niet zoals vroeger in een boek zo van: ze kuste hartstochtelijk en klaar is kees. Nee hoor, ook in deze serie wordt het soms een tikje pikant.
Ik hoop dat de rest (zo’n 11 boeken te gaan) net zo mooi is.

*****

Marjon en Natasja.

Vorige delen:

 

 

5 gedachten aan “Onbekende bestemming (Virgin River 9)”

  1. ja wel ik zit bijna op de helft en nog steeds heerlijk.
    mijn reactie van het boek: *****

    Ik heb nog nooit en serie gelezen die zolang blijf boeien ook dit deel was weer geweldig (9).
    Steeds nieuwe personages komen erbij ,maar de oude worden niet vergeten en komen in ieder deel weer voor.Ook de liefde word in deze boeken mooi beschreven niet zoals vroeger in een boek zo van: ze kuste hartstochtelijk en klaar is kees,nee hoor ook in deze serie word het soms een tikje pikant.
    Ik hoop dat de rest (zo’n 11 boeken te gaan)net zo mooi is.

  2. Haha, je omschrijft het precies zoals het is inderdaad. Soms een tikje pikant… er zit diepgang in ook, maar het kan ook luchtig zijn. De balans is precies goed. Verbazingwekkend dat de serie goed blijft hĂš!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.