Ondersteboven

ondersteboven2

Auteur: Jill Mansell
Aantal bladzijden : 384 pagina’s
Uitgever : Luitingh-Sijthoff
Jaar van uitgave : juni 2009

Samenvatting:
Zo’n lange knappe man heeft ze in geen jaren gezien! Gedachteloos loopt Ginny de antiekwinkel weer uit. Maar ze heeft wel per ongeluk een duur ding in haar handen en wordt meteen door diezelfde lange knappe man van diefstal beschuldigd. Ginny is geen piepkuiken meer maar een werkloze vrouw van 38 die haar dochter – die net is gaan studeren en ook veel aan knappe mannen denkt – enorm mist. Ze bedenkt van alles om haar leven opnieuw zin te geven en heeft haar radar voor het verschijnsel Man weer aangezet. Maar zo simpel is het niet…

Mening:
Ik vond het wel een leuk boek al heeft Jill leukere boeken geschreven als ik eerlijk ben. In het begin zit Ginny van alles tegen en kon ik er wel om lachen hoe verstrooid ze was. Ze wordt uitgemaakt voor dief, en dat door een super knappe man. Deze man ziet ze steeds weer terug komen maar de diefstal blijft haar parten spelen. Het boek was enigszins voorspelbaar en zoals ik al zei ik vond het niet het beste boek…. Ik geef daarom dit boek 2 sterren ( en dat voor een Jill Mansell).

**

Jolanda.

3 gedachten over “Ondersteboven”

    1. ik durf het haast niets te zeggen maar ik vond ze allemaal geweldig ,het waren de eerste chicklits die ik las,en heb ze dus allemaal,al moet ik zeggen de laatste nieuwe op ebook de rest in de kast.maar ze zeggen ook bij haar boeken je houd ervan of niet.maar goed dat smaken verschillen 😉 anders lazen we allemaal hetzelfde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.