Onderstromen

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Jaar: 2019
Bladzijden: 480

Over het boek:
De familie Bigelow lijkt het ideale leven te leiden in het idyllische stadje Lakeview. Vader Graham is een succesvolle chirurg, de moeder van het gezin is een mooie vrouw, een graag geziene verschijning binnen de hechte gemeenschap van het stadje. Maar achter de gesloten deuren leven de kinderen Zane en Britt Bigelow in angst. Hun vader houdt de familie in een ijzeren greep, en zij hebben geleerd om daar zo goed mogelijk mee om te gaan en het voor de rest van de wereld verborgen te houden. Tot de dag dat Zane vier minuten te laat is en de fout maakt met zijn vader in discussie te gaan. De consequenties verscheuren de familie, en de -ouders komen in de gevangenis terecht. Zane en Britt groeien op bij hun liefhebbende tante en grootouders, maar de gebeurtenissen van die dag hebben hun sporen achtergelaten.

Jaren later is Zane een succesvolle advocaat geworden, en keert hij terug naar Lakeview, vastbesloten om de demonen van vroeger voor altijd te laten rusten. Zijn tante en zus wonen nog altijd in het stadje, maar er is ook een nieuwe bewoonster, Darbey McCrae. En onder haar vrolijke uiterlijk schuilt een dieper trauma dan Zane kan vermoeden.

Mening Marjon:
Een boek dat ik las met een dubbel gevoel. Het is een beetje een thriller, dan een roman en dan wordt het heel erg een thriller maar wel weer voorspelbaar. Het leest wel heerlijk weg maar dat romangedeelte is wel wat zoetjes en duurde erg lang, vooral omdat je weet dat er nog iets spannends zou gebeuren. Karakters zijn minder uitgewerkt waardoor ik namen door elkaar ging halen. Al met al niet de beste Nora Roberts maar zeker wel een boek dat lekker weglas.

****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.