Onderweg naar huis

onderwegnaar

Auteur: Julia Burgers-Drost
Uitgever: VBK media
Aantal bladzijde: 216
Jaar van uitgave : e book 2011
.
Samenvatting:
Susan, de jongste telg uit het gezin Schutte, woont als enige nog thuis. Daar komt verandering als ze een nieuwe baan krijgt aan de andere kant van het land. Haar moeder worstelt met het lege nest, terwijl Susan blij is dat ze kan uitvliegen. Susan gaat wonen in een stacaravan op het erf van collega Ineke en haar broer Arjen. Zij willen op hun boerderij een kinderopvang beginnen en Susan raakt al snel betrokken bij die plannen. Ondertussen wordt ze helemaal opgenomen in het dorpsleven, mede dankzij haar werk op de dorpsschool. Alleen met de liefde wil het niet erg lukken. Als dan ook nog de mysterieuze Jildou op het toneel verschijnt en Susan een grote schok te verwerken krijgt, wordt het haar te veel. Ze vlucht terug naar haar ouders. Maar wat is nu eigenlijk Ă©cht haar thuis?
.
Mening:
Heerlijk boek het leest lekker weg en voro mij was een gedeelte wel herkenbaar. Ik zelf kon als leerkracht ook moeilijk een baan vinden als ik eenmaal mijn diploma zou hebben. ( Liep anders en geen diploma)
Maar doordat ik me ook erop had ingesteld om buiten friesland te werken en dus buiten mijn eigen stam stadje vond ik het erg leuk om te lezen hoe Susan dit gaat doen.
Hoe verliefd ze wordt en vooral hoe ze dingen oplost ( of beter gezegd niet).
Ik kan het je zeker aanraden…
.
****
.
Jolanda
.

EĂ©n gedachte over “Onderweg naar huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.