Onmogelijke liefdes

 

Auteur: Astrid Joosten
Uitgever: Promotheus
Jaar: 2010
Bladzijden: 223

Over het boek:
Het vervolg op het succesvolle Verboden liefdes KLIK

Onmogelijke liefdes geeft een completer beeld dan ooit over mensen die verliefd werden op de verkeerde. Een boek over minnaars, minnaressen, bedriegers en bedrogenen.

In 2002 verscheen het boek Verboden liefdes, waarin Astrid Joosten minnaressen van getrouwde mannen interviewde. Openhartig vertelden de vrouwen, soms voor het eerst, over dit geheime deel van hun leven.In 2010, acht jaar later, sprak Joosten ze allemaal opnieuw. Is hun leven veranderd of zijn ze wederom gevallen voor de charmes van een bezette man?Nieuw in dit boek zijn de gesprekken met getrouwde mannen die er een vriendin op na houden. Ook bedrogen echtgenotes komen aan het woord plus een man die jarenlang bereidwas te wachten op een getrouwde vrouw. Zijn deze verhoudingen echt geheim of knijpt de echtgenoot m/v soms een oogje toe?

Mening Marjon (11-7-2011):
Ik had dit boek ooit in een gekochte bundel zitten, anders had ik het waarschijnlijk nooit gelezen. Maar nu ben ik er blij om. Het is boek vol realiteit, waarschijnlijk veel herkenbaarheid voor sommige mensen en het zou zomaar eens een heleboel vooroordelen kunnen wegnemen. Het gaat hier niet over one-night-stands maar over jarenlange relaties, waar het in 99% van de gevallen echt om liefde gaat. Het kan iedereen overkomen, dĂ t wordt je ook duidelijk als je dit leest. Niemand koos er voor, het kwam op hun pad. Elk hoofdstuk gaat over een ander stel en niet alle verhalen lopen even goed af. Omdat de hoofdpersonen zelf ook aan het woord komen, voelt het alsof iemand jou in vertrouwen neemt; dat maakt het boek ‘leuker’ om te lezen. Heel bijzonder boek!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.