Onrust

Onrust

(Ik las een oudere uitgave, deze is alleen tweedehands verkrijgbaar, maar ik plaats hier de gegevens van de nieuwste – nog te verschijnen uitgave)

Auteur Escober (Esther en Berry Verhoef)
Uitgever Anthos
Jaar 2013 (2008)
Aantal bladzijden 345
ISBN 9789041423337

Korte samenvatting
Een internationaal opererende criminele organisatie wordt keer op keer bezocht door een uiterst gewelddadige overvaller. Het is een eenling, niemand kent zijn gezicht en zijn identiteit, maar zijn werkwijze is koel, berekend en uiterst professioneel. En terwijl de klok doortikt, dunt de organisatie steeds verder uit. Alles wordt op alles gezet om de identiteit van de vernietigende indringer te achterhalen. Wie is hij, en wat is zijn motief?

Mening
Ik las het boek voor de tweede keer en vind het zo mogelijk nog beter. Het is heel anders dan de boeken van Esther alleen, maar je herkent absoluut iets van haar schrijfstijl. En ik denk dat dat het boek juist zo goed maakt. Het is precies goed in balans: spanning, avontuur, menselijkheid. Er zit vaart in het boek van begin tot eind en je kan niet anders dan doorlezen. Heerlijk.

Zelf heb ik de recensie niet geplaatst, maar het staat wel op Uitgelezen.punt: KLIK

Aantal sterren (maximaal 5) *****

Marjon.

6 gedachten aan “Onrust”

 1. Ik vind Esther Verhoef goed, maar ik heb nog nooit iets van Escober gelezen. WĂ©Ă©r een titel erbij voor op m’n lijstje 😉

  Leuk dat jouw vriendin vrijdag of zaterdag gaat bevallen. Wel een vreemd idee hĂš. Mijn vriendin is eind deze week uitgerekend… spannend!

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

  ps: werkt de email alert nu wel weer goed?

  1. Deze boeken zijn wel harder hoor. Het is haast niet te vergelijken met de boeken van Esther alleen. Maar waarom zou je het niet eens proberen 🙂

   Bij mij gaat het om een kennisje, dat staat verder van me af dan een vriendin. Voor jou is dat dus veel spannender!

   Email alert kreeg ik nu weer binnen gelukkig! Geen idee waarom de vorige keer niet. Misschien hangt het ergens in de spam.

   Fijne dag!

   Liefs, Marjon.

 2. Volgens mij heb ik dit boek ooit wel eens gelezen, maar vond er niets aan.
  Het kan ook een ander boek van Escobar geweest zijn, het was hard, grof en ik vond het niet echt spannend…..
  Jammer dat ik niet meer zeker weet of het dit boek was en me er verder ook niet zoveel meer van herinner (dat heb je met boeken die geen goede indruk achter hebben gelaten, snel vergeten).
  groetjes Ghita

  1. Hihi Ghita,

   Dat klopt! Als je op de link in deze log klikt, kom je op jouw eigen recensie 😉 En je vond het geen goed boek. Ik wil de rest van de serie nu wel lezen, vandaar dat ik het herlas!

   Liefs, Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.