Ontmoeting in het kunstcafé (Kunstcafé 2)

Auteur: Sue McDonagh
Uitgever:
Jaar: 2020
Bladzijden:

Over het boek:
Zou jij een bad boy met een leren jack en een vintage motor een kans geven?
Dat is de vraag die alleenstaande moeder Jo Morris zich moet stellen als ze tijdens een fietstochtje door het regenachtige Welshe landschap door Ed Griffiths, de lokale motormonteur, wordt aangereden. Jo werkt in het Kunstcafé en is zich maar al te bewust van de vele geruchten die de ronde doen over Eds reputatie.
Maar hoewel hij zeker geen engel is, heeft Ed iets prettigs over zich heen zich dat Jo maar moeilijk kan negeren. En als ze hem beter leert kennen en ziet hoe hij omgaat met haar zoontje Liam, begint ze zich af te vragen of Ed meer in zijn mars heeft dan alleen maar de bad boy uithangen.

Mening Marjon:
Ik heb persoonlijk heel veel moeite met dit boek gehad. Vanaf de eerste bladzijde kon het me niet boeien en dat bleef zo. Waar dat aan ligt? Misschien zijn de hoofdpersonen niet aantrekkelijk genoeg, zijn hun karakters niet goed uitgewerkt, ik vind dat Jo wel een beetje heel breek drama heeft meegemaakt en daar wordt gewoon overheen gestapt…
Maar er zitten ook goede dingen in en omdat het een deel 2 is las ik het uit. Want deel 1 vond ik wel goed en deel 3 kan ook weer goed zijn. Afwachten dus.

***

Marjon

Vorig deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.