Onweerstaanbaar (De Buchanans 2)

Onweerstaanbaar

Auteur: Susan Mallery
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Bladzijden: 234

Over het boek:
Omdat Walker Buchanan van nature een behulpzaam man is, is het volstrekt normaal dat hij zijn buurvrouw helpt met het verwisselen van een lekke band. En omdat Elissa Towers nu eenmaal heeft geleerd dat het beleefd is om iemand te bedanken, is het net zo normaal dat ze een taart voor Walker bakt. Meer zit er ook helemaal niet in. Elissa, die ooit voor een foute man is gevallen en daar een dochter aan heeft overgehouden, heeft besloten single te blijven totdat Zoe volwassen is. En Walker, die jaren marinier is geweest en tal van gevaarlijke missies achter de rug heeft, is ervan overtuigd dat dit verleden hem ongeschikt heeft gemaakt voor verbintenissen. Trouwens, wat is er mis met gewoon goede buren zijn? Of vrienden desnoods? Liefde kan tenslotte behoorlijk beangstigend zijn, zeker als je talloze goede redenen hebt om je er niet aan over te geven. Of is het soms beter om de sprong toch maar te wagen?

Mening Jolanda:
In het eerste boek komt Walker ook al een paar keer voorbij dus je weet al wie hij is. Dat scheelt en het is leuk dat ook de hoofdpersonen uit het eerste deel weer voorbij komen zodat je weet hoe het met hen verder gaat. De oma is weer aardig aan het stoken in Walker’s leven. Ze kan bepaalde dingen echt niet loslaten en is een echte tiran. Walker is een leuk maar complex persoon waardoor ik hem soms wat moeilijk kon volgen, maar hoe hij zijn buurvrouw en kind helpt is hartverwarmend je leeft al snel mee en bent benieuwd hoe dit verder gaat!

****

Mening Natasja:
In dit tweede deel van de Buchanans, krijgen we te maken met Walker en Elissa, twee geweldige mensen die het hoog nodige hebben meegemaakt in hun leven. Hierdoor hebben ze besloten om geen vaste relatie meer aan te gaan.
Het lot beslist echter anders en probeert deze zielen samen te brengen, of is het toch die lieve oude mevrouw Ford , de buurvrouw van Elissa?
Ik vond het eerste deel van deze serie al erg leuk om te lezen, maar na dit deel te hebben gelezen kan ik zeggen dat het zeer verslavend is.
Omdat je de mensen al kent uit het vorige verhaal stap je erg makkelijk in dit deel. Het wordt steeds verder uitgediept en je leert ze nog beter kennen allemaal.
Dit deel greep mij vooral aan door de lieve mevrouw Ford en de allerschattigste dochter Zoe van Elissa, want deze laten je hart toch wel smelten.
En wat een kracht springt er uit de familie Buchanan. Voor mij mag zo’n serie nu echt verfilmd worden.

*****

Jolanda.

Ook verkrijgbaar in de bundel:

Buchannans bundel

Voorgaande deel:

simpelweg verrukkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.