Ooit zal ik je weer zien

ooitzalikjeweerzien

Auteur: Ellen Lina
Uitgever: Ellessy
Jaar: 2013
Bladzijden: 334

Over het boek:
Hoe moet je verder gaan met leven, wanneer je zoiets afschuwelijks hebt meegemaakt dat het schuldgevoel bijna ondraaglijk is? Wanneer je jeugdliefde daardoor zodanig is veranderd, dat een toekomst samen onmogelijk lijkt? Wanneer je eigenlijk het liefst helemaal niet meer had geleefd? De achtentwintigjarige Julia van Doorn heeft niks meer op de rit, en haar verloofde Sean al helemaal niet. Een alcoholverslaving en huiselijk geweld drijven de twee in rap tempo uit elkaar. Het tij lijkt te keren wanneer Julia de integere Ryan ontmoet, al heeft ze wel het idee dat ze hem ergens van kent. Sean zakt ondertussen steeds verder af en wanneer hij in de gaten krijgt dat Julia en Ryan contact hebben, komt uiteindelijk het onmogelijke bovendrijven. Het stelt Julia voor een keerpunt in haar leven, maar is ze er aan toe om haar verleden los te laten? Volg Julia in haar zoektocht naar nieuw geluk, zelfstandigheid en de warmte van een familie. Maakt ze de juiste keuzes, volgt ze haar hart? EĂ©n ding is in ieder geval zeker, oude liefde roest niet.

Mening Natasja:
Heftig,ontroerend en oooh zo mooi.
Dit is eigenlijk het eerste wat in me opkomt na het lezen van dit verhaal.
Zodra je in de boek stapt ben je verloren en wil je nog maar Ă©Ă©n ding, en dat is uitlezen, om te weten wat er nou eigenlijk echt gebeurd is, waarom Sean aan de alcohol is verslaafd.
In het begin was ik ook boos op Sean, waarom deed hij zo, maar als je wat verder komt in het verhaal krijg je toch wel respect voor alle twee, en word de keuze voor de lezer ook steeds moeilijker.
Want wat hebben ze veel meegemaakt samen, kun je dit zomaar aan de kant zetten. Sterker nog, ik weet het na het lezen van het boek eigenlijk nog niet wat ik gedaan zou hebben.
Dit boek wil ik zeker aanraden, het zal je aangrijpen en niet meer loslaten.

*****

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.