Oostzee romance (Cupido Cruise 2)

Auteur: Anita Verkerk
Uitgever: Cupido
Jaar: 2016

Over het boek:
Het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën.

Alleenstaande moeder Famke Oosthof (30) heeft allerlei angstklachten en is ontzettend bang om te varen. Als haar suiker-oom Josef van een stoepje valt en met zijn enkel in het gips aan huis gekluisterd is, regelt tante Irma dat Famke in zijn plaats met haar mee zal gaan op een cruise naar de Oostzee. Famke weigert pertinent, maar tante Irma zet haar zin gewoon door…

Het tweede deel van de succesvolle reeks ‘Cruiseschip Cupido’ van bestseller auteur Anita Verkerk!

Mening Marjon:
Ik heb weer genoten van de avonturen op het cruiseschip Cupido. In de hoofdrol is Famke, een enigszins onvolwassen jonge moeder. Af en toe irriteerde ze me zelfs om me daarna weer te storen aan haar tante Irma, die wel erg overheersend is en schijnbaar geen begrip opbrengt voor de angsten van Famke. En als je zulke emoties bij een boek ervaart is de auteur er in geslaagd je te raken 😉 Ik las het boek dan ook zo uit, moest er even vaak om lachen en zag het allemaal voor me 🙂 Ik hoop dat er gauw een deel 3 komt.

****

Marjon.

Vorige deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.