Op de vlucht

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2020
Bladzijden: 512

Over het boek:
Al wordt een ontvoerde tiener weer teruggevonden, haar beproeving is nog lang niet voorbij.
Caitlyn Sullivan, een dochter van Hollywoodberoemdheden, is op haar tiende al een ster, en nog steeds gek op verstoppertje spelen met haar nichtjes in het grote familiehuis in Big Sur. Het is tijdens een van die spelletjes dat Cate verdwijnt. Ze blijkt te zijn ontvoerd, maar ze is een slimme overlever, en ze slaagt erin te ontsnappen. Tiener Callan Cooper is geschokt als hij het bont en blauwe, doodsbange meisje vindt, in elkaar gedoken in een uithoek van de ranch waarop hij woont. Als hij en zijn familie haar verhaal horen, bieden ze haar bescherming en onderdak en regelen ze de hereniging met haar dierbaren.
Maar Cates beproevingen zijn nog niet voorbij: ze ontdekt het verraad van iemand die ze vertrouwde. Ze vertrekt naar Ierland, waar ze weliswaar veilig is, maar waar ze toch door rusteloosheid wordt geplaagd. Uiteindelijk keert ze terug naar Los Angeles, in de hoop af te kunnen rekenen met het trauma dat haar leven heeft bepaald. Wat ze nog niet weet is dat er lang geleden twee zaadjes zijn geplant: een van liefde en een van wraak.

Mening Marjon:
Dit is wat ik noem een onvervalste Nora Roberts: een roman met een aardige spannende lijn er in. Hoofdrolspeelster is Caitlin Sullivan die uit een beroemde acteer-familie komt en als meisje wordt ontvoerd voor – uiteraard – geld. Ze ontsnapt echter en de daders worden gepakt, iets wat ook grote gevolgen heeft voor Cate zelf. Het blijft haar haar hele leven achtervolgen maar ze vecht hard om haar leven zo leuk mogelijk te leven. Maar ze zijn nog niet klaar met haar…
Ik heb er weer van genoten, ik ben echt fan van deze auteur.

*****

Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.