Op weg naar jou

opwegnaarjou

 

Auteur: Emily Giffin
Uitgever: The House of Books
Aantal bladzijden: 368
Jaar: 2014

Samenvatting:
Marian heeft het prima naar haar zin in New York. Maar op een avond staat er
een boos meisje voor haar deur. Het is haar dochter, die ze achttien jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Vanaf dat moment staat Marians wereld finaal op zijn kop. Voor Kirby Rose groeit de ontmoeting met haar moeder uit tot een ontdekkingsproces dat haar over de drempel van de volwassenheid duwt.

Mening Natasja:
Ik verwachte dat ik in een chicklit belande toen ik dit boek ging lezen,maar dat was helemaal niet zo,het was een prachtige roman.
Een roman die ook zeer zeker voor de jeugd geschikt is,je leest de verhalen in de ik vorm van Marjan en Kirby zodat je een verhaal van een volwassene en eentje van iemand van 18 jaar krijgt.In het begin van het boek had ik veel meer begrip voor Kirby maar hoe verder ik kwam kon ik ook het verhaal van Marjan wel waarderen.
Het verhaal van Kirby word op het eind mooi afgesloten terwijl ik dat van Marjan een beetje open houd.(daar had ik graag nog meer van gelezen)

*****

Mening Marjon:
Een verrassend boek met meer diepgang dan je in eerste instantie verwacht. Er komen veel emoties aan bod, emoties die voortvloeien uit een tiener-zwangerschap, adoptie, leugens daaromtrent. Het leest lekker weg en het is een absolute aanrader! Het boek leest als een sneltrein en verveelde geen moment en heeft me toch wel geraakt.

*****

Natasja en Marjon.

5 gedachten over “Op weg naar jou”

  1. Prachtig geschreven roman met als onderwerp: adoptie.
    Marjan heeft een kalverliefde en raakt op 18-jarige leeftijd zwanger. Haar toekomst en dat van haar vriendje staan op het spel, haar beslissing maakt ze in het geheim. Marjan inmiddels 36 een relatie, goede job en woonachtig in Hollywood krijgt op een dag bezoek van haar 18-jarige dochter Kirby. Dit verandert het leven van vele mensen die hun lief zijn. Het lang bewaarde geheim zorgt voor veel ophef. Dit boek beschrijft hoe het werkelijk kan gaan in het echte leven. Aanrader 5*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.