Op zoek naar de bron (Teken van zeven – deel 2)

opzoeknaardebron

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2015
Bladzijden: 352

Over het boek:
Fox O’Dell en zijn vrienden weten nog precies hoe het begon: ze vierden hun tiende verjaardag met een nachtje survival in het bos. Maar wat een plechtige viering van hun bloedbroederschap had moeten zijn, deed een driehonderd jaar oude vloek herleven. Sindsdien wordt hun dorp elke zeven jaar geplaagd door heftige, onbegrijpelijke gebeurtenissen. Layla Darnell, een winkelmanager uit New York, wordt naar Hawkins Hollow toe getrokken om redenen die ze zelf niet begrijpt – maar langzamerhand wordt duidelijk dat het iets persoonlijks is. En hoewel Fox afstand probeert te bewaren, wordt zijn interesse in Layla ook steeds persoonlijker…

Mening Natasja:
Layla komt naar Hawkins Hollow zonder dat ze eigenlijk weet waarom, en heeft een grote aantrekkingskracht op Fox. Het hoe en waarom lees je allemaal in het tweede deel van Teken van zeven. In ieder deel maken we uitgebreider kennis met één van de mannen die sinds hun jeugd al bevriend zijn, ook leren we de vrouwen kennen die op een vreemde manier verbonden zijn met hun. Samen gaan ze het gevecht aan met gebeurtenissen uit het verleden.
Ik vond dit deel iets minder spannend dan het eerste deel, het kwam allemaal een beetje op hetzelfde neer, en ik vond dat er weinig nieuwe dingen aan het licht zijn gekomen.
Nu verwacht ik dus zeker van het derde deel heel wat meer, want ik wil zeker weten hoe dit gaat aflopen.

***

Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.