Op zoek naar een wonder (Op zoek naar de ware 5)

 

Auteur: Jennifer Probst
Uitgever: Boekerij
Bladzijden: 304
Jaar: 2017

Over het boek:
Het vijfde en laatste deel van de populaire Op zoek naar de ware-serie
Isabella MacKenzie heeft een mooie carrière als matchmaker bij Kinnections. Haar dramatische verleden heeft ze van zich af geschud, en ze is vast van plan zich nooit meer uit haar evenwicht te laten brengen. Maar William Devine, agent in het kleine pittoreske stadje waar ze woont, maakt onrustige gevoelens in haar los waarvan ze dacht dat ze die diep had begraven.

William wil Isabella bezitten met elke vezel van zijn lichaam. Maar hij weet dat hij voorzichtig moet zijn; hij ziet de gekwetste ziel achter het masker van de power woman en is vastbesloten om haar te laten zien dat zijn liefde geen bedreiging is, maar juist het enige wat haar weer compleet kan maken.

Mening Natasja:
Jammer, alweer het laatste deel uit de ‚ÄúOp zoek naar de ware‚ÄĚ-serie, gelukkig is er weer een nieuwe serie in zicht van haar.
Isabella heeft al veel meegemaakt in haar leven en vindt zelf dat ze geen normale relatie verdient, want dat kan toch nooit niks worden. Nu ze alles weer op de rit heeft en een leuke baan bij Kinnections heeft vindt ze het allemaal wel goed zo. Maar als ze William weer tegenkomt begint ze aan alles te twijfelen. Ze besluit de wens van haar zus, die haar gevraagd heeft het spreukenboek in te vullen toch maar te doen, maar gelooft er niet in. Het spreukenboek heeft in deze hele serie een grote rol gespeeld en ook in dit deel weer goed zijn werk gedaan. Dit zijn nou echt van die boeken waar ik lekker van kan genieten. Het heeft diepgang, humor en veel liefde. Dat is dan ook waarom ik fan van deze schrijfster ben geworden.
Op naar de volgende serie maar weer.

****

Natasja.

Voorgaande delen:

opzoeknaarjou opzoeknaarhetonmogelijke  opzoeknaargeluk 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.