Op zoek naar geluk (Op zoek naar de ware 3)

opzoeknaargeluk

Auteur: Jennifer Probst
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2015
Bladzijden: 448

Over het boek:
Genevieve MacKenzie heeft haar leven volledig onder controle. Ze heeft alles wat haar hart begeert, staat op het punt om te trouwen met een charmante arts en is zelf een talentvolle chirurg. Maar op haar trouwdag vlucht ze tot haar eigen verrassing weg door het raam van de kerk
 waar haar beste vriend haar letterlijk opvangt. Als Wolfe zijn beste vriendin op haar trouwdag opvangt na een sprong uit het kerkraam, stelt hij geen vragen. Hij maakt dat ze daar samen wegkomen, vastbesloten om op haar te passen en later de waarheid achter haar wanhoopsdaad te achterhalen. Maar als zijn eigen gevoelens meer dan platonisch blijken te zijn, beseft hij dat hij de vriendschap op het spel moet zetten om zijn eigen hart en de vrouw van wie hij houdt te beschermen. Kan de vriendschap tussen Wolfe en Genevieve veranderen in iets diepers – of is het al te laat voor ware liefde?

Mening Natasja:
Het was weer even geleden dat ik een boek van Jennifer Probst las, en was dan ook even vergeten hoe heerlijk deze boeken weg lezen.
Wel was ik alle namen daardoor even vergeten uit de andere delen uit haar boeken, maar eenmaal aan het lezen viel dat kwartje ook wel weer.
Dit boek had weer mooie erotische stukjes en leuke humor, en de romantische sfeer was ook weer duidelijk aanwezig.
Toch had dit boek weer de nodige diepgang als we naar het leven van Wolfe kijken. Het is een prachtige man maar wel eentje met een flinke rugzak. Dit was af en toe erg heftig zodat je dit boek met zoveel verschillende gevoelens leest. En dat vind ik dan weer erg knap gedaan. om een triest verleden te verwerken in een boek zodat je tijdens het lezen toch een goed gevoel erbij krijgt.
Zodra je begint te lezen weet je vaak al hoe dit in zulke boeken eindigt, maar al wat er tussen in zit is erg aangrijpend, zeker als Genevieve op haar bruiloft haar vriend laat staan en dan in de armen van Wolfe beland, een ware vriendschap die totaal een andere wending krijgt als ze elkaar het hardste nodig hebben.Ik heb er van genoten.

****

Natasja.

2 gedachten aan “Op zoek naar geluk (Op zoek naar de ware 3)”

  1. He, dit is het derde dee. De eerste twee delen heb ik met plezier gelezen ( ik vond deze serie leuker dan de miljonairs serie waar ik bij het 4e deel had….Pfffff weer meer van hetzelfde). Ben dus erg benieuwd naar dit derde deel en ga hem op mijn verlanglijstje zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.