Op zoek naar jou (Op zoek naar de ware 1) ****

opzoeknaarjou

Auteur: Jennifer Probst
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2014
Pagina’s: 352

Over het boek:
Kate gelooft helemaal niet meer in de liefde. Althans, voor zichzelf. Wel bezit ze een uniek talent om aan te voelen of er een vonk kan overslaan tussen ánderen. Met haar twee beste vriendinnen start ze een matchmakingbedrijfje, Kinnection, om mensen te helpen hun ware liefde te vinden. Als de aantrekkelijke Slade hun zaak binnenstormt en hen beschuldigt van oplichting en het verkopen van gebakken lucht, is Kate vastbesloten zich niet te laten kennen. Om Kinnection te ontmaskeren geeft Slade haar opdracht om voor hem de ware te vinden. Dat zal haar toch niet lukken, denkt hij


Mening Natasja:
Dit genre boeken lijkt allemaal wel op elkaar, maar toch zijn de verhaallijnen en de nieuwe personen in de boeken weer even verrassend. Ook dit deel van een hele nieuwe serie (Op zoek naar de ware) bevalt mij weer prima. En wat leuk om weer oude bekenden terug te mogen zien uit de andere serie.  De boeken van Jennifer geven mij altijd een goed gevoel en ik zal ook zeker deze serie gaan volgen.

****

Mening Marjon:
Een boek dat lekker wegleest, een vrolijke roman, met wat humor en ook serieuzere kanten. Af en toe knettert het behoorlijk tussen Kate en Slade. Het verhaal is erg voorspelbaar maar dat is ook wel eens lekker.

***

Natasja en Marjon.

4 gedachten aan “Op zoek naar jou (Op zoek naar de ware 1) ****”

  1. Die boeken van haar pakken me nog steeds niet… Ik kan het natuurlijk een keer proberen, maar ja, er is zoveel wat me wel trekt 😉

  2. Ik vind ze vooral perfect leesvoer wanneer het tijd is om mijn gedachten even op nul te zetten. Ze lezen immers ontzettend vlot en je hoeft er niet bij na te denken. Af en toe kan dat wel even deugd doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.