Over Readygraph – belangrijk!

Om mensen je blog te laten volgen heb je een plugin nodig en die plugin heet Subscribe. Daar werk ik al jaren mee en dat geeft geen problemen. Een paar weken terug was er echter een update en met die update werd ook de plugin Readygraph toegevoegd. Het zit ingebouwd, dus je hebt het maar te accepteren. Er is veel over te doen geweest, want niemand wil Readygraph en het was niet uit te schakelen. Na weer een update zou die mogelijkheid er wel zijn. Ik heb dus braaf alles uitgevinkt. Maar tot mijn grote verbazing werkte dat niet. Het popup-venster bleef komen en het bleef zich opdringen. Toen ben ik de plugin-bewerker maar ingedoken en heb daar alles wat Readygraph heette verwijderd. Dat heeft gewerkt. Op een ding na: zodra iemand zich als een nieuwe volger aanmeldt, krijgt hij/zij behalve mail van Uitgelezen ook mail van Readygraph. En daarin wordt ook nog beweerd dat het in opdracht van mij is! Niet dus! Ik kan maar een ding adviseren: klik onderaan dat je geen mail meer wil ontvangen van Readygraph en negeer het verder. Geen idee ook wat Readygraph aan toegevoegde waarde zou hebben. Ik beschouw het zelf als spam die mijn naam gebruikt. En voor alle duidelijkheid: deze site is mijn eigen domein, dus niemand heeft het recht daar zomaar reclame op te gaan maken. Ik wacht met smart een nieuwe update af. Welk forum over dit topic je ook opent; niemand is er blij mee. Subscribe zal moeten inzien dat ze Readygraph alleen op vrijwillige basis kunnen aanbieden. We wachten het af.

Marjon.

6 gedachten over “Over Readygraph – belangrijk!”

    1. Grinnik… Er is verder niet veel over geschreven in het Nederlands zeker. Ik vind dit zeker geen toegevoegde waarde hebben. Maar toen had je niet eens de keuze. Nu staat het gewoon uitgeschakeld. Ik wil graag zelf beslissen.

      1. Nee, dat readygraph slaat nergens op. Weet jij trouwens hoe je de lay-out van je berichtennotificatie die je aan je ‘subscribers’ stuurt kunt aanpassen? Bij mij staat dat standaard in courier (of zo), wat er niet uit ziet.

        1. Volgens mij staat jouw notificatie niet in Courier. Meer iets van Helvetica. Ziet er goed uit. Als ik er weer eens ontvang, zal ik een printscreen maken. Nee, ik weet het niet. Ik heb even gekeken. Je kan wel de tekst-indeling veranderen (subscribers-instellingen-templates) maar ik zie niets over lettertype of lay-out.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.