Overal en altijd (Onvoorwaardelijk 1)

 

Auteur: Jennifer Probst
Uitgever: Boekerij
Bladzijden: 416
Jaar: 2017

Over het boek:
Het eerste deel van een heerlijke nieuwe serie van bestsellerauteur Jennifer Probst

Als oudste van drie broers is Caleb Pierce altijd de meest verantwoordelijke geweest. Al op jonge leeftijd werkte hij mee in het succesvolle bouwbedrijf van zijn vader, in de hoop dat hij ooit de leiding zou mogen overnemen. Maar zijn vaders testament doorkruist zijn plannen: hij moet het familiebedrijf delen met zijn twee broers, met wie hij zelden contact heeft.

En er wachten hem nog meer problemen. De veeleisende architecte Morgan huurt Caleb in om haar zelf ontworpen droomhuis te bouwen. Voldoet hij niet aan haar eisen, dan zal ze de naam van de gebroeders Pierce door het slijk halen. Caleb houdt wel van een uitdaging en weet zeker dat hij de klus kan klaren – als hij maar niet zo werd afgeleid door zijn oogverblindende nieuwe klant.

Vanbinnen is Morgan bij lange na niet zo koel als ze eruitziet. Ondanks Calebs voornemen om werk en privé strikt gescheiden te houden, springt er duidelijk een vonk over tussen de twee. Is de ware liefde voor hen weggelegd?

Mening Natasja:
Dit zijn nou echt van die series om lekker tussendoor te lezen.
Ontspannen begin je aan het verhaal, om het vervolgens met een echt feelgood gevoel dicht te klappen.
Voorspelbaar? Ja dat wel, maar dat maakt het verhaal er niet minder om, want er gebeurt genoeg om je aandacht erbij te houden.
Van de drie gebroeders hebben we nu het verhaal over Caleb mogen lezen, de mooie stoere man die het hoofd van Morgan helemaal op hol brengt, al is het een begin van een haat-liefde-verhouding. Leuke en grappige maar ook de erotische stukjes ontbreken in dit verhaal niet.
Voor mij toch wel Ă©Ă©n van mijn favoriete schrijfsters, die je even uit de dagelijkse sleur haalt.

****

Natasja.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.