Picknicks en catwalks (De weddingplanner 7)

Auteur: Marijke Vos
Uitgever: Ambo | Anthos
Jaar: 2020
Bladzijden: 43
Over het boek:
In deel 7 van De weddingplanner van Marijke Vos maken Tessa en Maartje een uitstapje van hun standaardactiviteiten: met Brenda plannen ze een feest om de opening van haar bruidsboetiek te vieren.

De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie zal uit 8 delen bestaan en draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften.

Voor Ă©Ă©n keer maken Tessa en Maartje een uitstapje van hun weddingplanneractiviteiten: samen met Brenda plannen ze een groot feest om de opening van haar eigen bruidsboetiek te vieren. Tijdens de voorbereidingen ontvangt Tessa een berichtje van een oud-collega, die haar wijst op een interessante vacature. Het werk past precies in Tessa’s straatje, maar
 is ze wel op zoek naar een andere baan? Veel ruimte om erover te piekeren heeft ze niet, want haar hoofd zit al vol met gedachten aan de aankomende date met Rob. Wat zou hij voor haar in petto hebben? En niet alleen bij Tessa en Rob loopt de spanning op in deze aflevering: op Brenda’s feest lijken Maartje en Tom eindelijk toe te komen aan een goed gesprek, maar of dat van een leien dakje gaat


Mening Marjon:
Dit deel bevat eens geen bruiloft, wat niet wil zeggen dat Tessa en Maartje niets te doen hebben; integendeel. Het is wederom een vrolijk boek waarin veel blijdschap en energie zit, maar waarvan de hoofdpersonen heel menselijk en reëel zijn neergezet. Dat maakt deze serie zo leuk.
*****
Marjon.

 

Voorgaande delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.