Prijs van de waarheid

Schrijver: Tess Gerritsen
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2010 (origineel 1992)
Aantal blz: 334

Over het boek:
‘Geen tijd. Help me. Snel…’
Uit de regen duikt plotseling een man voor haar auto op. Een doffe klap en daarna doodse stilte. Als verlamd staart Cathy naar de zwiepende ruitenwissers. Dan stapt ze haastig uit. De man ligt ineengedoken naast de weg – totaal in paniek, te oordelen naar zijn gejaagde reacties op haar vragen. En gewond: bloed loopt langs haar hand als ze hem overeind helpt en naar haar auto brengt.
In het dichtstbijzijnde ziekenhuis wordt hij meteen weggereden naar de ok, waarna Cathy aangeslagen doorrijdt naar haar vriendin Sarah, bij wie ze zou gaan logeren. Daar belt de politie. De verwonding van de man blijkt een schotwond en een onbekende heeft zijn spullen uit het ziekenhuis gestolen.
De volgende ochtend wordt bruut duidelijk dat iemand naar iets op zoek is en over lijken gaat om het te vinden…

Mening Marjon (11 augustus 2010):
Dit is de tweede in de rij van speciale uitgaven van Harlequin en I love it! Steengoed ook weer, dit boek. Echt een Tess, ik zat er van het begin af aan in. Het beetje romantiek dat in deze thriller zit is te verwaarlozen. Het is gewoon een heerlijk meeslepend verhaal en het boek is erg moeilijk weg te leggen.
De derde in de serie is inmiddels uit en al binnen ook. Maar ik wil er toch maar zuinig mee zijn. Eerst maar weer andere boeken!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.