Punt

Vanochtend ontving ik een mail waarin vermeld werd dat er na 31 maart geen puntblogs (punt.nl) meer zullen bestaan. Ze worden verwijderd. Er zijn natuurlijk allemaal manieren om ze op te slaan of er zelfs mee verder te gaan op een andere manier. Maar daar heb ik niet echt behoefte aan. Wie wel eens op de oude Uitgelezen komt: dat gaat dus verdwijnen. Maar heel veel recensies zijn al overgenomen in deze Uitgelezen. En de komende weken zal ik de belangrijkste die nog niet zijn overgezet ook overzetten. En daarna kan het zo verwijderd worden. 

In 2006 begon ik die blog voor de lol samen met internet-vriendin Denise. Denise is op een gegeven moment afgehaakt, maar ik ben het blijven aanvullen. Wie had gedacht dat ik dat 13 jaar later nog zou doen? En voorlopig heb ik er geen genoeg van. Ik lees nog steeds evenveel en zal nooit genoeg van boeken krijgen. 

Ik weet dat ik nog steeds gevolgd word en dat is ook leuk! Uitgelezen.punt gaat weliswaar verdwijnen, deze Uitgelezen op mijn eigen domein .op23.nl blijft bestaan 🙂

Marjon.

4 gedachten aan “Punt”

    1. Leuk om te horen, Grietha! Het is maar een hobby en juist daarom blijf ik er veel plezier in houden. Ik heb alleen nog tig levens nodig om alles te lezen wat ik wil lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.